A Singapore Airlines pop-up étteremmé alakította a Changi repülőtéren álló A380-as repülőgépét, az elképesztően nagy érdeklődés pedig még a légitársaságot is meglepte.
A szingapúriak annyira ki vannak éhezve az utazásra, hogy eszement összegeket hajlandók már azért is kifizetni, hogy repülőgépen ehessenek. Mindez azt követően derült ki, hogy a Singapore Airlines nemrégiben bejelentette: vacsorákat szervez a reptéren parkoló egyik repülőgépén, a foglalások pedig harminc perc alatt azonnal beteltek.
A légitársaság választása a Changi repülőtéren álló, emeletes A380-asra esett, amelyet a világ legnagyobb utasszállító repülőgépeként tartanak számon. Az első vacsorák október 24-én és 25-én lesznek, a Bloomberg pedig úgy tudja: a foglalások fél óra alatt beteltek, és elképesztő az érdeklődés a következő heti események iránt is.
A vacsorákat négy kategóriára osztották:
a felső kategóriás, lakosztályban való étkezéshez a vendégek hozzávetőleg 474 dollárt fizetnek, míg a business class ételsora 236 dollárt kóstál. A két alsó kategóriás menü hetvenegy, illetve harminckilenc dollárba kerül.
Az ételeket az elismert szingapúri séf, Shermay Lee készíti, a fogások között pedig bélszín, sült kacsa, homár és kaviár is megtalálható.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Singapore Airlines, Pixabay)
reptér | pop-up | étterem | repülőgép | repülőtér
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!