Popcornból készít whisky-t egy kreatív apa-fia páros

Még egy kis időre szükségük van, amíg a popcorn whisky elkészül, de már most díjnyertesként emlegetik a különleges italt.

A bourbon legalább ötvenegy százalékos kukorica cefréből készül, de vajon a pattogatott kukorica is használható kulcsfontosságú összetevőként? A 15 Stars mögött álló családi vállalkozás úgy gondolja, hogy igen.

Körülbelül három évvel ezelőtt Rick és Ricky Johnson úgy döntött, hogy megpróbál bourbont készíteni egy olyan szabadalmaztatott kukoricából, amelyet pattogatott kukoricájukhoz használnak és kizárólag Kentuckyban, Indianában és Illinoisban termesztik.

Az alkohol hetven százalék kukorica, tizennyolc százalék búza és tizenkét százalék árpamaláta cefréből áll és

amerikai tölgyfahordókban érlelődik egészen addig, amíg készen nem áll a palackozásra.

Beletelik néhány évbe, míg elkészül a pattogatott kukoricás bourbon, de remélhetőleg eléggé jó lesz ahhoz, hogy a következő filmnézéskor egy vödör popcorn helyett egy palack után nyúljanak az amerikaiak.

(Forrás: RobbReport, fotó: 15 Stars)

whisky | popcorn | bourbon

FOLYTASD EZZEL

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom