Brunch-csal és tűzijátékos vacsoraélménnyel újít Budapest új kedvenc helye

Bár csak idén tavasszal nyitott, hamar a budapesti közönség kedvelt helye lett a Belgrád rakparton található Port de Budapest. Augusztus elején frissül a kínálat, mindennap elérhető brunch-csal erősít a teraszos bár és étterem. 

Az Erzsébet híd és a Szabadság híd ölelésében, a Belgrád rakparton lenyűgöző panorámával és napfényben úszó teraszokkal várja vendégeit április óta a Port de Budapest, közvetlenül a Nemzetközi Hajóállomás mellett.

A nyarat signature koktélkínálattal és a nemzetközi konyha legjavával, no meg élő DJ-szettekkel indították, most pedig reagálva az elsősorban hazai vendégkör igényeire és visszajelzéseire, augusztus 8-tól brunch kínálattal bővítik a repertoárt, amely minden nap 11-16 óra között elérhető.

És hát ki ne szeretné csodálni a nappali kilátást, miközben halk zene szól, ütemesen hullámzik a Duna és jobbnál jobb ételekkel és italokkal indíthatjuk a napot?

A kínálatban megtaláljuk az olyan nagy klasszikusokat, mint az Eggs Benedict, a Croque Madame vagy az avokádó toast, de egy átgondolt gofri szelekciót is találunk, édes és sós ízekben is.

A nagyon cuccos That’s sweet! variáns nutellával, banánnal, tejszínhabbal, csokiszósszal és pillecukorral érkezik, és ha mindez nem lenne elég, opcionálisan még vaníliafagylalttal is turbózhatjuk az élményt.

Hasonlóan érdekes kreáció a Hangover fantázianévre hallgató változat, ahol a ropogós bundában sült csirkemell találkozik édes káposztasalátával, jalapeno-val és juharsziruppal a puha gofri tetején. A könnyedebb fogásokra vágyók örülni fognak a lazacos poké bowl-nak, a granolát és friss gyümölcsöket nem nélkülöző görög joghurtnak vagy épp a vegán lecsónak.

Az ízletes – és abszolút közösségi média- kompatibilis – ételkínálat a helyre jellemző magas minőségű és gondosan kurált italkínálattal egészül ki. Szuperegészséges smoothie-k és fantáziadús mocktailok is felkerültek az itallapra, de egy Mimosával vagy egy pohár champagne-nal sem tudunk mellélőni.

Tűzijáték az első sorból

Nem ez az egyetlen nagy durranás a Port de Budapestben, hiszen az augusztus 20-i ünnepségre és tűzijátékra készülve rendhagyó módon vacsoraeseménnyel készülnek.

Az este folyamán – ahová előzetes regisztráció szükséges – egy Varju Viktor séf, a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja által megálmodott ötfogásos menüsor kerül majd az asztalokra, amelyhez korlátlan italcsomag is társul.

brunch | tűzijáték | vacsoraélmény | Port de Budapest | duna

FOLYTASD EZZEL

Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat

Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Itt van az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted az őszi hagyományokat
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom