Brunch-csal és tűzijátékos vacsoraélménnyel újít Budapest új kedvenc helye

Bár csak idén tavasszal nyitott, hamar a budapesti közönség kedvelt helye lett a Belgrád rakparton található Port de Budapest. Augusztus elején frissül a kínálat, mindennap elérhető brunch-csal erősít a teraszos bár és étterem. 

Az Erzsébet híd és a Szabadság híd ölelésében, a Belgrád rakparton lenyűgöző panorámával és napfényben úszó teraszokkal várja vendégeit április óta a Port de Budapest, közvetlenül a Nemzetközi Hajóállomás mellett.

A nyarat signature koktélkínálattal és a nemzetközi konyha legjavával, no meg élő DJ-szettekkel indították, most pedig reagálva az elsősorban hazai vendégkör igényeire és visszajelzéseire, augusztus 8-tól brunch kínálattal bővítik a repertoárt, amely minden nap 11-16 óra között elérhető.

És hát ki ne szeretné csodálni a nappali kilátást, miközben halk zene szól, ütemesen hullámzik a Duna és jobbnál jobb ételekkel és italokkal indíthatjuk a napot?

A kínálatban megtaláljuk az olyan nagy klasszikusokat, mint az Eggs Benedict, a Croque Madame vagy az avokádó toast, de egy átgondolt gofri szelekciót is találunk, édes és sós ízekben is.

A nagyon cuccos That’s sweet! variáns nutellával, banánnal, tejszínhabbal, csokiszósszal és pillecukorral érkezik, és ha mindez nem lenne elég, opcionálisan még vaníliafagylalttal is turbózhatjuk az élményt.

Hasonlóan érdekes kreáció a Hangover fantázianévre hallgató változat, ahol a ropogós bundában sült csirkemell találkozik édes káposztasalátával, jalapeno-val és juharsziruppal a puha gofri tetején. A könnyedebb fogásokra vágyók örülni fognak a lazacos poké bowl-nak, a granolát és friss gyümölcsöket nem nélkülöző görög joghurtnak vagy épp a vegán lecsónak.

Az ízletes – és abszolút közösségi média- kompatibilis – ételkínálat a helyre jellemző magas minőségű és gondosan kurált italkínálattal egészül ki. Szuperegészséges smoothie-k és fantáziadús mocktailok is felkerültek az itallapra, de egy Mimosával vagy egy pohár champagne-nal sem tudunk mellélőni.

Tűzijáték az első sorból

Nem ez az egyetlen nagy durranás a Port de Budapestben, hiszen az augusztus 20-i ünnepségre és tűzijátékra készülve rendhagyó módon vacsoraeseménnyel készülnek.

Az este folyamán – ahová előzetes regisztráció szükséges – egy Varju Viktor séf, a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja által megálmodott ötfogásos menüsor kerül majd az asztalokra, amelyhez korlátlan italcsomag is társul.

vacsoraélmény | duna | brunch | újítás | augusztus 20. | Port de Budapest

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom