Európa egyik leginspirálóbb úti céljára is Covid-igazolások nélkül utazhatunk

Július 1-től nincs szükség sem tesztre, sem oltási igazolásra a belépéshez.

A hírt az érintett ország, Portugália hivatalos turisztikai portálja, a Visit Portugal osztotta meg az oldalán, ahol ugyanakkor megjegyzik, hogy néhány egyéb járványintézkedés még érvényben marad.

Ezek közé tartozik a maszkviselés a közlekedési eszközökön valamint az egészségügyi intézményekben. Madeirán szintén hasonló a helyzet, és mindenkire vonatkoznak ezek a szabályok, aki elmúlt hat éves.

Portugália ezzel huszonnégy másik európai országhoz csatlakozott a korlátozások teljeskörű feloldásában:

Ausztriába, Belgiumba, Bulgáriába, Csehországba, Horvátországba, Ciprusra, Dániába, Észtországba, Finnországba, Görögországba, Németországba, Magyarországra, Izlandra, Írországba, Olaszországba, Lettországba, Litvániába, Norvégiába, Lengyelországba, Romániába, Szlovákiába, Szlovéniába, Svédországba és Svájcba is szabadon lehet utazni jelenleg mindenhonnan.

Emellett az Unióból és a schengeni övezetből érkezőket Spanyolország és Hollandia is korlátozásmentesen várja. Franciaország és Málta viszont továbbra is fenntartja a korlátozásokat előttünk is.

Mutatunk néhány helyet, amelyek miatt Európa egyik legnépszerűbb országa lett Portugália, amely elandalít és átölel.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Unsplash)

 

 

belépés | korlátozások eltörlése | portugália | utazás | covid

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom