Close
Egészen elképesztő kávézót nyitott a Prada a világ leghíresebb luxusáruházában

Egészen elképesztő kávézót nyitott a Prada a világ leghíresebb luxusáruházában

A divatház kávézója a Harrods-ban debütált, belső tere pedig Milánó egyik legrégebbi cukrászdáját idézi meg.

A londoni Hans Road sarkán található Prada Caffè-nak tökéletes környezetet biztosít a Harrods Edward-korabeli barokk, terrakotta épülete.

A pop-up kávézóba belépve egy 1824-ben megnyílt milánói cukrászda, a Pasticceria Marchesi jelenik meg a vendégek előtt, melynek enteriőrjében a Prada vendéglátóhelyéhez hasonlóan

a halványzöld színek és a zöld bársonnyal kárpitozott puha bútorok domináltak.


A Prada Caffè belső terét a mentazöld, a márka ikonikus árnyalata uralja. A padlót fekete-fehér kockás lapokkal burkolták, a falakat virágos díszlécek borítják, de mágnesként vonzzák a tekintetet a galériába vezető lépcsősor íves korlátai és a csodálatos márvány cukrászpult is.

Az étkészletek kifejezetten a kávézó számára készültek, a kék árnyalatú japán porcelánt kontrasztos fekete vonalakkal díszítették, a poharak fújt üvegkristályok, míg az ezüst kiegészítők mindegyikén gravírozva feltűnik a márka logója.

A tervek szerint a pop-up kávézó egészen 2024-ig várja a Harrods-ban a luxus gasztronómiai élményre vágyó Prada-rajongókat.

(Forrás: Dezeen, fotók: Prada)

kávézó | cukrászda | luxusmárka | Harrods | prada

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram