Close
A Breitling limitált órakülönlegességgel ünnepli a Bentley századik születésnapját

A Breitling limitált órakülönlegességgel ünnepli a Bentley századik születésnapját

A két brand már hosszú évek óta működik együtt, kettejük kapcsolata a legsikeresebb luxusóra–autómárka kooperációnak tekinthető. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a Breitling egy limitált kiadású időmérővel készült a centenáriumra.

Már bemutattunk egy különleges karórát, amely a Bentley és a Breitling együttműködésének köszönhetően született meg: B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green. A századik évfordulóra készült modell mind esztétikailag, mind szerkezetileg erős hasonlóságokat mutat vele. Persze vannak éles különbségek is, például a Premier Bentley Centenary számlapja eredeti módon olyan fából készült, amihez hasonlót a Bentley csúcsmodelljeiben találhatunk.

A számlap mellett az óra szíja is erősen kötődik az autómárkához, hiszen a finom és elegáns, barna színű steppelt bőrből készült szíj a Bentley üléseire hajaz. Ami pedig a szerkezetét illeti, a B01 Chronograph-hoz hasonlóan ebbe is a hetvenórás járástartalékkal bíró Breitling Caliber 01 ketyeg, mindezt meg is csodálhatjuk a Bentley-logóval gravírozott, átlátszó hátlapon keresztül.

A limitált kiadású órakülönlegesség kétféle verzióban lesz kapható; a rozsdamentes acél változatból ezer példányt készítenek és 2,7 millió forintért árulják majd (ehhez a bőr helyett akár fémcsatos szíjat is kérhetünk), a 18 karátos arany modellből pedig mindössze kétszáz darabot készítenek, és 7,5 millió forintos árcédulát aggathatnak rá. A hírek szerint az értékesítés idén júliusban kezdődik.

Addig érdemes megnézni még néhány hasonló projektet:

(Fotók: Breitling)

Premier Bentley Centenary | óra | évfordulú | limitált | autómárka

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezért a Designer Outlet Parndorf a legjobb hely, ahová minden divatimádónak kötelező elmennie

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram