Close
A Breitling limitált órakülönlegességgel ünnepli a Bentley századik születésnapját

A Breitling limitált órakülönlegességgel ünnepli a Bentley századik születésnapját

A két brand már hosszú évek óta működik együtt, kettejük kapcsolata a legsikeresebb luxusóra–autómárka kooperációnak tekinthető. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a Breitling egy limitált kiadású időmérővel készült a centenáriumra.

Már bemutattunk egy különleges karórát, amely a Bentley és a Breitling együttműködésének köszönhetően született meg: B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green. A századik évfordulóra készült modell mind esztétikailag, mind szerkezetileg erős hasonlóságokat mutat vele. Persze vannak éles különbségek is, például a Premier Bentley Centenary számlapja eredeti módon olyan fából készült, amihez hasonlót a Bentley csúcsmodelljeiben találhatunk.

A számlap mellett az óra szíja is erősen kötődik az autómárkához, hiszen a finom és elegáns, barna színű steppelt bőrből készült szíj a Bentley üléseire hajaz. Ami pedig a szerkezetét illeti, a B01 Chronograph-hoz hasonlóan ebbe is a hetvenórás járástartalékkal bíró Breitling Caliber 01 ketyeg, mindezt meg is csodálhatjuk a Bentley-logóval gravírozott, átlátszó hátlapon keresztül.

A limitált kiadású órakülönlegesség kétféle verzióban lesz kapható; a rozsdamentes acél változatból ezer példányt készítenek és 2,7 millió forintért árulják majd (ehhez a bőr helyett akár fémcsatos szíjat is kérhetünk), a 18 karátos arany modellből pedig mindössze kétszáz darabot készítenek, és 7,5 millió forintos árcédulát aggathatnak rá. A hírek szerint az értékesítés idén júliusban kezdődik.

Addig érdemes megnézni még néhány hasonló projektet:

(Fotók: Breitling)

Bentley | Premier Bentley Centenary | autómárka | évfordulú | óra

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a márkákra egyszerűen nem hat a gazdasági válság

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom