Close
Hátborzongató ötlettel próbál éttermi hangulatot teremteni egy amerikai étterem

Hátborzongató ötlettel próbál éttermi hangulatot teremteni egy amerikai étterem

Egy kis virginiai étteremben furcsa és ijesztő megoldást találtak arra, hogyan hozzák vissza a békeidőben megszokott éttermi élményt – már amennyire ezzel a fortéllyal egyáltalán vissza lehet.

Három Michelin-csillaggal büszkélkedhet a Little Washingtonban működő The Inn, amely május 29-ére tervezi az újranyitást, természetesen a távolságtartás szabályainak betartásával. Mindez azzal jár, hogy lesznek majd kihasználatlan asztalok – legalábbis papíron.

Merthogy Patrick O’Connell séf és egyben tulajdonos azt találta ki, hogy szépen felöltöztetett próbabákat ültet az üresen maradt székekre, hogy legalább látványra meglegyen a telt házas éttermi élmény.

“Mindig is  kedveltem a próbababákat, mert soha nem panaszkodnak senkire, és nagyon szórakoztató szépen felöltöztetni őket – mondta a hátborzongatónak tűnő ötlettel kapcsolatban O’Connell, de erre is rá tudott tenni egy lapáttal. – Mindannyian vágyunk arra, hogy összegyűljünk és végre másokkal is találkozzunk, de nem feltétlenül kell valódi embereknek lenniük.”

A babák a nyegyvenes évek stílusának megfelelő ruhákban foglalnak helyet az asztaloknál, és annak érdekében, hogy a szettjük minél autentikusabb legyen, az étterem együttműködik a helyi színház öltöztetőivel. “Amikor a The Inn előállt az ötlettel, azt gondoltuk, ez egy vicces és kreatív módja annak, hogy megfeleljen a társadalmi távolságtartással kapcsolatos iránymutatásnak” – nyilatkozta Maggie Boland, a Signature Theatre ügyvezető igazgatója.

Az együttműködést nagyszerű lehetőségnek tartja, és örül, hogy hozzájárulhatnak Virgina egyik ismert turisztikai célpontjának újranyitásához.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CNN, fotó: The Inn, foodandwine.com)

társadalmi távolságtartás | étterem | koronavítus | michelin-csillag | próbababa

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Kiderült, mennyi alkoholt fogyasztanak valójában a magyarok: nem tartozunk az Unió nagyivói közé

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram