Close
Hihetetlen, milyen ajándékkal kedveskedik a taxiszolgáltató az ünnepekre

Hihetetlen, milyen ajándékkal kedveskedik a taxiszolgáltató az ünnepekre

Mióta 2009-ben elindult, az Uber folyamatosan feszegeti a határokat.

Az még hagyján, hogy felvették a kínálatba az ételrendelést, de emellett lehetett helikoptert vagy állatsimogatást is foglalni, sőt, még esküvőt is lehetett szervezni rajtuk keresztül. Most pedig a különleges szolgáltatások hagyományát egy ünnepi csavarral spékelik meg: rénszarvasszánnal.

Aki éppen Lappföldön tartózkodik karácsony előtt, az valóra válthatja legmerészebb adventi álmait és felülhet a rénszarvasszánra, méghozzá ingyen.

A télapójáratok december 12. és 18. között naponta kétszer indulnak a Rovaniemiben található Apukka Resorttól, hogy kétórás, festői utazásra vigyék a látogatókat a lapp vidék behavazott erdein keresztül, félúton megállva egy forró gyümölcslére és némi édességre a tűz mellett. A hamisítatlan karácsonyi programra jelentkezni legalább egy órával az indulás előtt lehet az applikációban.

Finnország ettől függetlenül is az egyik legcsodálatosabb téli úti cél, de Norvégia is tartogat szépségeket az ünnepi időszakra.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images)

rénszarvasszán | karácsony | advent | lappföld | Rovaniemi

FOLYTASD EZZEL

Rekordot döntött tavaly a Budapest Airport forgalma: nézd meg, mennyien utaztak a fővárosból!

A világ egyik leghíresebb szellemvárosa olyan, mintha a Disney tervezte volna

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram