Close
Új szintre emeli a vendéglátást a Rolls-Royce szekrénykéje

Új szintre emeli a vendéglátást a Rolls-Royce szekrénykéje

A világ legjobb autóin kívül időnként más életstílus-termékeket is kínál a Rolls-Royce, és ezek közül a legújabb egy whisky- és szivarkínáló ládácska, amivel magasabb szintre lehet emelni a vendéglátást.

Cellarette névvel azokat a bárszekrényeket illetik, amelyeket eleve borok vagy más szeszes italok tárolására alakítottak ki. A Rolls-Royce ezen a néven most egy elegáns tálaló szekrénykét hozott ki, ami a vásárló igénye szerint a legapróbb részletéig testre szabható, hogy a kívánt aperitifeket, valamint a legértékesebb szivarokat látványos módon lehessen kínálni belőle.

A goodwoodi márka luxusautóihoz hasonlóan a Cellarette is a Rolls-Royce alapértékeit testesíti meg,

a precíz tervezést, a kiváló kézi megmunkálást és a lélegzetelállító minőséget. A dombornyomású bőrrel bevont, polírozott alumínium ház és a nyíltpórusú fából készült tálalótálca kétséget sem hagy felőle, hogy a luxusigények kielégítésére született ez a tároló.

A fedelét kinyitva lágy hangulatfény világítja meg a kézzel készült, fúvott üvegpoharakat, amelyek lassan fordulnak ki a helyükről, hogy fokozzák a hatást. A bőrrel bélelt palacktartó különböző méretű üvegekhez igazítható, a palackot egy mágneses szerkezet tartja a helyén,

a Cellarette ugyanis  egy Rolls-Royce csomagtartójába illeszthető, ha piknikre vinnénk.

A ládácska túlsó végén található a humidor, ami kinyitva szivartálcaként funkcionál. A szivarok spanyol cédrusfa tartóba kerülnek, a tökéletes élmény érdekében a beállított páratartalomról egy higrométer gondoskodik.

A páratartalommérő igényes számlapja a Rolls-Royce autók elegáns műszereit idézi fel.

A szivarozás elengedhetetlen kiegészítőit a ládácska két végében lehet tárolni.

Az egyikben egy szivarvágó és egy öngyújtó található, amelyet a párizsi S. T. Dupont készített, a másik felén egy hamutartót helyeztek el. Mint minden Rolls-Royce, úgy a Cellarette is teljesen személyre szabható, és az ára is jelentős, 40 ezer font felett kezdődik, ami több mint 17 millió forintnak felel meg.

Fényűző tálalás

A Rolls-Royce-nak nem ez az egyetlen látványos kiegészítője, amely a tálalást emeli magas szintre. A márka által készített pezsgősláda is bámulatosan fényűző lett, és már egy Cullinan csomagterét is berendezhetjük egy szabadtéri piknik hozzávalóival. A vendéglátás legmagasabb szintjét mégis az egyetlen példányban készült Boat Tail kabrió adja a beépített fedélzeti tálalóival.

tálaló | rolls-royce | humidor | whisky | szivar

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram