Close
Új szintre emeli a vendéglátást a Rolls-Royce szekrénykéje

Új szintre emeli a vendéglátást a Rolls-Royce szekrénykéje

A világ legjobb autóin kívül időnként más életstílus-termékeket is kínál a Rolls-Royce, és ezek közül a legújabb egy whisky- és szivarkínáló ládácska, amivel magasabb szintre lehet emelni a vendéglátást.

Cellarette névvel azokat a bárszekrényeket illetik, amelyeket eleve borok vagy más szeszes italok tárolására alakítottak ki. A Rolls-Royce ezen a néven most egy elegáns tálaló szekrénykét hozott ki, ami a vásárló igénye szerint a legapróbb részletéig testre szabható, hogy a kívánt aperitifeket, valamint a legértékesebb szivarokat látványos módon lehessen kínálni belőle.

A goodwoodi márka luxusautóihoz hasonlóan a Cellarette is a Rolls-Royce alapértékeit testesíti meg,

a precíz tervezést, a kiváló kézi megmunkálást és a lélegzetelállító minőséget. A dombornyomású bőrrel bevont, polírozott alumínium ház és a nyíltpórusú fából készült tálalótálca kétséget sem hagy felőle, hogy a luxusigények kielégítésére született ez a tároló.

A fedelét kinyitva lágy hangulatfény világítja meg a kézzel készült, fúvott üvegpoharakat, amelyek lassan fordulnak ki a helyükről, hogy fokozzák a hatást. A bőrrel bélelt palacktartó különböző méretű üvegekhez igazítható, a palackot egy mágneses szerkezet tartja a helyén,

a Cellarette ugyanis  egy Rolls-Royce csomagtartójába illeszthető, ha piknikre vinnénk.

A ládácska túlsó végén található a humidor, ami kinyitva szivartálcaként funkcionál. A szivarok spanyol cédrusfa tartóba kerülnek, a tökéletes élmény érdekében a beállított páratartalomról egy higrométer gondoskodik.

A páratartalommérő igényes számlapja a Rolls-Royce autók elegáns műszereit idézi fel.

A szivarozás elengedhetetlen kiegészítőit a ládácska két végében lehet tárolni.

Az egyikben egy szivarvágó és egy öngyújtó található, amelyet a párizsi S. T. Dupont készített, a másik felén egy hamutartót helyeztek el. Mint minden Rolls-Royce, úgy a Cellarette is teljesen személyre szabható, és az ára is jelentős, 40 ezer font felett kezdődik, ami több mint 17 millió forintnak felel meg.

Fényűző tálalás

A Rolls-Royce-nak nem ez az egyetlen látványos kiegészítője, amely a tálalást emeli magas szintre. A márka által készített pezsgősláda is bámulatosan fényűző lett, és már egy Cullinan csomagterét is berendezhetjük egy szabadtéri piknik hozzávalóival. A vendéglátás legmagasabb szintjét mégis az egyetlen példányban készült Boat Tail kabrió adja a beépített fedélzeti tálalóival.

FOLYTASD EZZEL
Monte-Carlo ihlette ezt a cseh autóremeket
Az öt legdrágábban eladott autó az elmúlt évből
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom