Close
Európa egyik legnyugodtabb és legbiztonságosabb városába indít új járatokat a Ryanair

Európa egyik legnyugodtabb és legbiztonságosabb városába indít új járatokat a Ryanair

A 2022-es nyári menetrendben egy új útvonalat indít a Ryanair Budapest és Stockholm között.

A járat heti négy alkalommal (hétfő, szerda, csütörtök, péntek) közlekedik majd, a 197 férőhelyes Boeing 737 MAX 8200 típusú repülőgépekkel. A géptípus a legkörnyezetbarátabb gépek egyike, amely tizenhat százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, nyolccal több férőhellyel rendelkezik és negyven százalékkal halkabb, mint a Boeing 737-800 – olvasható a Budapest Airport Facebook-oldalán.

A svéd főváros élen jár a környezettudatos gondolkodásban, 2050-re például teljesen függetleníteni akarja magát a fosszilis tüzelőanyagoktól. A természet szeretete és tisztelete a svéd lélek és a skandináv társadalom alapvető eleme,

Stockholm pedig kiváló példája annak, hogyan maradhat egy vibráló metropolisz is összhangban a természettel.

A tizennégy szigetre épült Stockholm negyven százalékát teszik ki a parkok, de a harmincezer kisebb-nagyobb szigetből álló balti-tengeri szigetvilág is remek kirándulási lehetőségeket kínál, sőt, Stockholm büszkélkedhet a világ első városi nemzeti parkjával is.

(Forrás: Budapest Airport Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

utazás | stockholm | nyár | járat | Ryanair

FOLYTASD EZZEL

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram