Close
A Ryanair figyelmeztetést adott ki, ha ezeken a napokon utazol, téged is érinthet

A Ryanair figyelmeztetést adott ki, ha ezeken a napokon utazol, téged is érinthet

A légitársaság weboldala és alkalmazása karbantartás miatt 11 órán keresztül nem üzemel november 8-án 18 óra és november 9-én hajnali 5 óra között.

Ez idő alatt nem lehet online becsekkolni, úgyhogy aki az említett idősávban utazik, annak érdemes elvégeznie az utasfelvételt november 8-án, kedden 18 óráig, mert ha nem teszi ezt meg, a reptéren 55 eurós (körülbelül 22 ezer forintos) díjat kell fizetnie a személyes ügyintézésért.

Az utazás előtt már 60 nappal becsekkolhatnak a Flexi Plus jeggyel rendelkező utasok és azok, akik ülőhelyet is vásároltak, egyébként

24 órával a járat indulása előtt lehet elkezdeni az utasfelvételt, és a járat indulása előtti két óráig lehet elvégezni.

Néhány ország nem fogadja el az elektronikus beszállókártyát, így aki Törökországba, Marokkóba, Libanonba, Izraelbe vagy a görögországi Kefaloniába utazik, annak ki kell nyomtatnia a jegyét.

A Ryanair idén az egyik legmegbízhatóbb légitársaság lett, viszont rossz hír lehet, hogy nyolc útvonalat törölt a téli menetrendből.

(Forrás: Euronews, képek: Getty Images)

karbantartás | figyelmeztetés | utasfelvétel | Ryanair

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram