A járványügyi helyzet az egyik legnépszerűbb magyar étteremláncot is súlyosan érintette, amelyre a Padthai Wokbar elsőként a szektorban egy saját fejlesztésű applikáció elindításával is reagált.
A nyolc éttermet üzemeltető cég jelenleg három egysége folytatja üzemelést, és a házhoz szállítás mellett mostantól egyedi előrendelést is bevezetnek, aminek segítségével a kiszállítási területen kívül eső, vagy közelben lakó vendégeket is biztonságosan ki tudják szolgálni.
Az éttermi átvétel a fennmaradás egyik alternatívája
A hatályban lévő kormányrendelet értelmében a házhoz szállítás mellett az éttermi átvétel működőképes lehetőség, a szigorú szabályok csak azt írják elő, hogy nem tartózkodhat vendég az étteremben.
Az új fejlesztés nemcsak a vásárlók kényelmesebb kiszolgálását teszi lehetővé,
de sok esetben olcsóbb is lehet, hiszen nem kell kiszállítási díjat fizetni.
A Padthai Pick Up applikációval nincs más dolgunk, mint összeállítani a megvásárolni kívánt ételeket, majd beállítani, hogy milyen időpontra rendeljük. Az étterem látja, mikor megyünk érte, ezért várakoznunk sem kell – sőt, tervben van olyan fejlesztés is, hogy akár az autóból sem szükséges kiszállnunk –, fizetésünk pedig ugyanúgy érintésmentesen, bankkártyával történik, mint a házhoz szállítás során.
"A járványügyi helyzet kétségkívül felgyorsította a cselekvést a vendéglátásban. Az applikáció elkészítését ugyan normál piaci működés mellett is már egy ideje terveztük, hogy az ebédidőben kialakult sorbanállást csökkentsük, és gyors, kényelmes rendelést biztosítsunk a rohanó hétköznapokban. Most azonban a kialakult helyzetben még nagyobb hasznát vesszük, hiszen így még egy biztonságos csatornát tudunk nyitni a vendégeknek, illetve még egy lehetőség van a kezünkben a házhoz szállítás mellett, hogy minél több kollégának munkát tudjunk biztosítani" – nyilatkozta Simon Gergely, a Padthai Wokbar egyik alapítója.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Socially – Puskás Nóri)
koronavírus | ételrendelés | padthai | házhoz szállítás | applikáció | wokbar
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!