Close
Saját sörözője is van ennek a kibérelhető kaliforniai kastélynak

Saját sörözője is van ennek a kibérelhető kaliforniai kastélynak

Kastély az erdőben. 

A kaliforniai San Bernardino napsugarakkal simogató vidékén találjuk a gótikus stílusú, elegáns épületet, amelyben a boltíves ablakoktól kezdve a kandallón át minden adott az idilli hangulathoz.

A teljesen felszerelt, igen tekintélyes konyha mellett jó néhány szalon is helyet kapott a kastélyban, hogy a kényelmes kanapékon pihengetve élvezzék a vendégek a közeli erdőre és a szomszédos patakra nyíló kilátást. A leírás szerint a kastély ideális helyszín egy nagyobb társaságnak ünneplésre, merthogy bár és borospince is tartozik hozzá.

Összesen hat háló- és hét fürdőszoba található a kastélyban, szórakozni a bálteremben és a játékteremben lehet, ebédelni és vacsorázni pedig a hatalmas étkezőben.

A kastélynak saját bajor stílusú sörözője és moziestekhez tökéletesnek tűnő nappalija is van.

Minden szolgáltatást és járulékos költséget figyelembe véve egy húszfős társaság esetén fejenként 129 dollárba kerül egy éjszakára (összesen 2595 dollárba).

A feltétel szerint minimum két éjszakára kell kivenni.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom