Close
Háromhetes luxusexpedíción járható be a sarkkör Grönlandtól Norvégiáig

Háromhetes luxusexpedíción járható be a sarkkör Grönlandtól Norvégiáig

A Magnussen luxusutazási iroda új expedíciót mutatott be, amely úgy mutatja meg az Északi-sarkkört, mint még soha. A háromhetes kalandra ötven utas nevezhet be, a résztvevők egy egyedi Boeing 757-200-as fedélzetén utaznak majd. 

A szervezőktől kapnak egy iPadet is, amelyen minden fontos információt megtalálnak majd a részletekről és az útvonalairól.

Az utazás Reykjavikból indul, ahol felfedezhetik Izland lélegzetelállító gleccsereit, vízeséseit és vulkánjait. Másnap a grönlandi Ilulissatba utaznak, ahol jéghegyek szomszédságában hajókázhatnak és bálnákat leshetnek meg a nyílt vízen,

miközben mindent megtudhatnak az inuit kultúráról.

A következő állomás a kanadai Sonora lesz, ahol egy alaptábort is felállítanak. Onnan szállnak fel egy helikopteres túrára, amelynek során a levegőből tekintik meg az érintetlen tengerparti természeti környezetet, sőt, még az is előfordulhat, hogy

megpillantanak egy vízesésben vadászó grizzly medvét is.

A harmadik héten átrepülnek az Északi sarkon és két festői norvég közösségben zárják le az epikus kalandot. Az expedíciót egy nagyszabású izlandi gálával ünneplik meg.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)

norvégia | expedíció | kanada | grönland | körutazás

FOLYTASD EZZEL

Budapestet is érinti ez az Isztambulba tartó vonatos utazás

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram