Close
Néhány szerencsés egy NBA-legenda medencéjéből nézheti az olimpiai játékokat

Néhány szerencsés egy NBA-legenda medencéjéből nézheti az olimpiai játékokat

Michael Jordan ezúttal nem lesz jelen.

Scottie Pippen nevét aligha kell bemutatni a sportrajongóknak, hiszen a Chicago Bulls, a Houston Rockets és a Portland TrailBlazers korábbi játékosa a kosárlabdázás valaha volt legjobbjai közé tartozik.

Összesen hat bajnoki aranygyűrű és két olimpiai bajnoki cím büszke tulajdonosa, most pedig pár szerencsés kiválasztottnak lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit átéljék, milyen a dúsgazdag szupersztárok élete.

Scottie Pippen ugyanis felrakta a chicagói luxusvilláját az Airbnb-re.

A korábbi kiváló kiscsatár összesen három, egy éjszakás tartózkodást ajánl lenyűgöző otthonában, ahol többek között mozi, játékszoba (klasszikus Pac-Man konzollal!) és természetesen kosárlabdapálya is található – no meg méretes tévék, hogy a szerencsések élőben szurkolhassanak kedvenceiknek a tokiói játékokon.

Mindennek apropóját az Egyesült Államok kosárlabdacsapatának 1992-es barcelonai ötkarikás győzelme adja – a történelem legjobbjának tartott Dream Teamnek maga Scottie Pippen is tagja volt –, éppen ezért a villa bérleti díja egy éjszakára csak 92 dollár (kb. 28 ezer forint).

Ami a programot illeti, a vendégek megnézhetik Pippen emléktárgyait, miután a legenda virtuálisan üdvözölte őket. Ezt követően jöhet egy kis játék (mi más, mint kosárlabda), hogy aztán a nyolcszemélyes moziteremben kövessék a kosármeccseket, de ugyanezt megtehetik Pippen medencéjében ejtőzve is.

“Hihetetlen megtiszteltetés volt kétszer is olimpikonként képviselni az Egyesült Államokat – nyilatkozta Pippen a sajtóközleményben. – A legjobbak legjobbjai mellett játszani a Team USA-val mindig is karrierem egyik csúcspontját jelentette, és izgatottan várom, hogy a házamban fogadhassam a kosárlabda rajongókat, hogy tanúi lehessünk a sportolók következő generációjának, akik igazi csúcseseményen vesznek részt.”

Foglalni  július 22-én 10 órától lehet, az ott tartózkodás  augusztus 2-ára, 4-ére és 6-ára van ütemezve.

Nemrég megírtuk, hogy a kaliforniai Joshua Tree-ben, a nemzeti park előtt áll az univerzum legmenőbb szálláshelye, a Futuro-ház, amely földöntúli élményt kínál a vendégei számára.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images, Airbnb)

Scottie Pippen | kosárlabda | nba | legenda | olimpia

FOLYTASD EZZEL

Ebben az országban most inkább ne szálljunk be az alternatív taxiba

Erre indulj, ha Horvátország kicsiny Velencéit keresed!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram