Close
Idén sem született meglepetés: Ez a világ legjobb beltéri sípályája

Idén sem született meglepetés: Ez a világ legjobb beltéri sípályája

Hat egymást követő évben, a Ski Dubai elnyerte a “Világ legjobb beltéri sípályája” díjat. A Ski Dubai-t tíz, nemzetközileg elismert fedett síközpont közé jelölték Egyiptomban, Németországban, Kínában, Spanyolországban, Skóciában, Új-Zélandon és Hollandiában.

A 2005-ben felavatott Ski Dubai volt az első fedett síközpont a Közel-Keleten és gyorsan a régió egyik legnépszerűbb és legikonikusabb látványosságává nőtte ki magát. Az elmúlt tizenöt év során életmódmárkává fejlődött, és világszínvonalú élménnyé vált

a helyi közösség, a téli sportok szerelmesei és a világ minden tájáról érkező turisták számára.

Az innováció iránti elkötelezettségével összhangban a Ski Dubai folyamatosan fokozza az élményszerzést és öt sípályával, egy családbarát hóparkkal, számos szórakoztató tevékenységgel bővíti a parkot és a rendkívül népszerű Penguin Encounterrel, amely a Király és a Gentoo pingvinek kolóniájának ad otthont.

A régión belül a Ski Dubai elősegítette a sportturizmus hatalmas növekedését is és fellendítette a téli sportok kultúráját az Egyesült Arab Emírségekben, ahol évente több mint 80 ezer ember ismerkedhet meg a síeléssel és a snowboardozással.

A korszerű létesítmény nemzetközi versenyek, mint például a The World Cup és a Para Snowboard World Cup központja is lett, amely a világ minden tájáról vonzza a versenyzőket és a nézőket, és

hozzájárul az Egyesült Arab Emírségek idegenforgalmához.

Novemberben a Ski Dubai adott otthont a FIS, az olimpiai részvételre jogosult sí- és snowboardversenyek globális irányító testülete által jóváhagyott versenysorozatnak, amely öt sportolónak biztosít továbbjutást a későbbi pekingi téli olimpiára.

Mohammad El Etri, a Global Snow, Majid Al Futtaim Leisure, Entertainment & Cinemas alelnöke úgy fogalmazott: hihetetlenül büszke arra, hogy a Ski Dubai megnyerte a “Világ legjobb beltéri sípályájának” járó díjat, különös tekintettel a nevezett síközpontok magas színvonalára. Meglátása szerint a World Ski Awards a legnagyobb kitüntetés a globális síturizmus terén, és

az a tény, hogy ez egy közönség általi szavazás volt, még különlegesebbé teszi ezt a díjat.

“Sikerünk kulcsa az, hogy ügyfeleink megszállottjai vagyunk, valamint elköteleztünk magunkat a folyamatos fejlődés és innováció mellett” – magyarázta. Hozzátette: a Ski Dubai nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a vendégek megéljék a havat a sivatag szívében, hanem megerősítette pozícióját, mint egy világszerte elismert sportlétesítmény, ahol a sportolók megvalósíthatják álmaikat a téli olimpián.

Itt-ott New Yorkot idézi a világ legdinamikusabban fejlődő metropolisza, amely az utóbbi években nagy erőket mozgósítva állt bele a turizmusba, hogy wow-pillanatot generáló látnivalóival és adrenalint rejtő élménycsomagjaival magába bolondítsa a látogatót. Ilyen három intenzív nap Dubajban.

(Fotók: Getty Images)

síelés | | dubaj | beltéri sípálya | ski dubai

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram