Close
Spanyolország is bejelentette: várja a digitális nomádokat

Spanyolország is bejelentette: várja a digitális nomádokat

Hat-tizenkét hónapos időintervallumra dolgoztak ki egy távmunkásoknak szóló programot.

Spanyolország új programja kifejezetten a szabadúszókat, valamint a távmunkásokat célozza meg és az ország egész területére vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a digitális nomádokat ugyanúgy várják a nyüzsgő nagyvárosokba, így

Madridba, Barcelonába, Valenciába és Bilbaóba, mint Ibizára, vagy éppen egy parányi, nyugodt, tengerparti városkába.

Az ország mellett szól, hogy az ingatlanok bérleti díja a legtöbb nyugat-európai országhoz képest alacsonyabb, így a digitális nomádok még többet költhetnek sangriára és tapasra. A programban hat-tizenkét hónapos időintervallumban van lehetőség részt venni, de ez két alkalommal is meghosszabbítható.

Sorra jelentik be az országok és Európa nagyvárosai, hogy a digitális nomádoknak szóló programokat indítanak. Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nemrégiben Velence is bemutatta elképzelését, melyhez “concierge szolgáltatásokat” is kidolgoztak.

(Forrás: TimeOut, fotó: Getty Images)

digitális nomád | távmunka | spanyolország | utazás | home office

FOLYTASD EZZEL

Ezeken az európai síterepeken emelkedtek a legnagyobbat az árak

Kiderült, hogyan lehetne vonzóvá tenni télen a Balatont

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram