Close
Spanyolország is bejelentette: várja a digitális nomádokat

Spanyolország is bejelentette: várja a digitális nomádokat

Hat-tizenkét hónapos időintervallumra dolgoztak ki egy távmunkásoknak szóló programot.

Spanyolország új programja kifejezetten a szabadúszókat, valamint a távmunkásokat célozza meg és az ország egész területére vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a digitális nomádokat ugyanúgy várják a nyüzsgő nagyvárosokba, így

Madridba, Barcelonába, Valenciába és Bilbaóba, mint Ibizára, vagy éppen egy parányi, nyugodt, tengerparti városkába.

Az ország mellett szól, hogy az ingatlanok bérleti díja a legtöbb nyugat-európai országhoz képest alacsonyabb, így a digitális nomádok még többet költhetnek sangriára és tapasra. A programban hat-tizenkét hónapos időintervallumban van lehetőség részt venni, de ez két alkalommal is meghosszabbítható.

Sorra jelentik be az országok és Európa nagyvárosai, hogy a digitális nomádoknak szóló programokat indítanak. Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, nemrégiben Velence is bemutatta elképzelését, melyhez “concierge szolgáltatásokat” is kidolgoztak.

(Forrás: TimeOut, fotó: Getty Images)

utazás | digitális nomád | home office | otthoni munka | távmunka

FOLYTASD EZZEL

Rangos turisztikai elismeréseket kapott Magyarország Kínából

Életveszélyesen meleg van, harmadfokú hőségriadót rendeltek el az egész országban mától

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom