Close
Velence digitális nomádokkal és szabadúszókkal népesítené be belvárosát

Velence digitális nomádokkal és szabadúszókkal népesítené be belvárosát

A Venywhere programot kifejezetten a digitális nomádoknak dolgozták ki, ráadásul olyan további, úgynevezett “concierge szolgáltatásokat” is kínálnak, amik segítik az újonnan érkezőket a szerelmesek városában.

A világ egyik legvarázslatosabb városa, a romantikus csatornákkal szabdalt, művészetekben úszó, történelmi építészettel rendelkező Velence új programot alkotott meg a digitális nomádok számára.

A Venywhere célja, hogy arra csábítsa a home office-ban dolgozókat, hogy költözzenek a városba, és

töltsék meg élettel és munkával a jelenleg kihasználatlan lakó- és kereskedelmi tereket.

A kezdeményezés 2021 decemberében indult el és olyan “concierge szolgáltatások” segítségével támogatják az új lakosok letelepedését, beilleszkedését mint például a vásárlással vagy egészségügyi ellátással kapcsolatos tanácsadások.

Nem csupán Velence az egyetlen olasz város, ami kitárta a kapuit a szabadúszók előtt. Tavaly áprilisban hasonló program indult el Firenzében is.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom