Close
Nehéz lesz ennél stílusosabb járatot találni két divatfőváros között

Nehéz lesz ennél stílusosabb járatot találni két divatfőváros között

A La Compagnie francia luxuslégitársaságnál csak üzleti osztályra lehet jegyet váltani.

Airbus A321-esei kinyitható ülésekkel, ingyenes wi-fivel és ínyenc ételekkel várják az utasokat. A cég eddig Párizsból New Yorkba (egészen pontosan a New Jersey-i Newark nemzetközi repülőtérre) közlekedett egész évben, míg szezonális járatot indított Nizzából. Nemrégiben Tel-Avivot is felvette az úti céljai közé, legutóbb pedig azt jelentette be, hogy

április 15-től Milánó is bekerül a menetrendjébe első olaszországi célpontként.

Persze az olasz kapcsolat ennyiben nem merül ki, mert a légitársaság különböző, izgalmas, olasz márkákkal lépett együttműködésre. A partnerség keretében a Davines bőrápoló készletet biztosít, a felszolgált ételekért pedig Isabella Potì és Floriano Pellegrino szakácsok felelnek, akik a leccei éttermükkel szereztek hírnevet maguknak, valamint a velencei El Coq és Dama éttermekből ismert Lorenzo Cogó. Az ételek mellé olasz bioborokat kínálnak.

Az új útvonalon hetente ötször közlekednek majd a járatok, a jegyárak kétezer-kétszáz dollárnál kezdődnek oda-vissza (743 500 forint), de áprilisban különleges ajánlat keretében ezernyolcszáz dollárba (hatszáznyolcezer forintba) kerül az út oda-vissza. A jegyek akár egy nappal az indulási időpont előttig visszaválthatók. Az utasok beléphetnek a reptéri lounge-ba, és két poggyászt adhatnak fel, a gépek hetvenhat személyesek.

A divat frontján sok újdonságot tartogat az idei tavasz, ez a hazai divatmárka például egyedülálló élelmiszerüzletet nyitott, Franciaországban pedig újra várja a vendégeket a divat egyik fellegvára.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: lacompagnie.com)

milánó | egyesült államok | repülő | luxus | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Hiába az aszály és az erdőtüzek, semmi sem tántorít egy el egy mediterrán-nyaralástól

Nagyon morbid szabály lépett életbe az egyik francia kisvárosban: temetési kauciót kell fizetni a Mont Blanc megmászásához

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom