Close
Nehéz lesz ennél stílusosabb járatot találni két divatfőváros között

Nehéz lesz ennél stílusosabb járatot találni két divatfőváros között

A La Compagnie francia luxuslégitársaságnál csak üzleti osztályra lehet jegyet váltani.

Airbus A321-esei kinyitható ülésekkel, ingyenes wi-fivel és ínyenc ételekkel várják az utasokat. A cég eddig Párizsból New Yorkba (egészen pontosan a New Jersey-i Newark nemzetközi repülőtérre) közlekedett egész évben, míg szezonális járatot indított Nizzából. Nemrégiben Tel-Avivot is felvette az úti céljai közé, legutóbb pedig azt jelentette be, hogy

április 15-től Milánó is bekerül a menetrendjébe első olaszországi célpontként.

Persze az olasz kapcsolat ennyiben nem merül ki, mert a légitársaság különböző, izgalmas, olasz márkákkal lépett együttműködésre. A partnerség keretében a Davines bőrápoló készletet biztosít, a felszolgált ételekért pedig Isabella Potì és Floriano Pellegrino szakácsok felelnek, akik a leccei éttermükkel szereztek hírnevet maguknak, valamint a velencei El Coq és Dama éttermekből ismert Lorenzo Cogó. Az ételek mellé olasz bioborokat kínálnak.

Az új útvonalon hetente ötször közlekednek majd a járatok, a jegyárak kétezer-kétszáz dollárnál kezdődnek oda-vissza (743 500 forint), de áprilisban különleges ajánlat keretében ezernyolcszáz dollárba (hatszáznyolcezer forintba) kerül az út oda-vissza. A jegyek akár egy nappal az indulási időpont előttig visszaválthatók. Az utasok beléphetnek a reptéri lounge-ba, és két poggyászt adhatnak fel, a gépek hetvenhat személyesek.

A divat frontján sok újdonságot tartogat az idei tavasz, ez a hazai divatmárka például egyedülálló élelmiszerüzletet nyitott, Franciaországban pedig újra várja a vendégeket a divat egyik fellegvára.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: lacompagnie.com)

luxus | olaszország | légitársaság | egyesült államok | new york

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Nemzetközi vonatokat is érint a németországi sztrájk

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom