Close
Csúcsteljesítménnyel támad a Sunseeker legújabb motorcsónakja

Csúcsteljesítménnyel támad a Sunseeker legújabb motorcsónakja

A luxushajókat gyártó brit márka bemutatta legújabb típusát. A Hawk 38 leginkább azoknak való, akik a vízen nem csordogálni, hanem száguldani szeretnek.

Meg persze azoknak, akik értékelik a csúcstechnológiát, a kényelmet, az egyedi megjelenést és a profi dizájnt. Nagyjából ezeket ötvözi az új motorcsónak, amelynek brutális teljesítményéről két Mercury R400 motor, izgalmas és dinamikus megjelenéséről pedig a Fabio Buzzi Design közreműködésével megalkotott hajótest gondoskodik.

Fabio Buzzi a motorcsónak-versenyzés többszörös világbajnoka, aki sebességi világrekordot is döntött tavaly a speciális motorcsónakjával, tehát ha az ő keze munkája benne van egy hajóban, akkor ott garantált a sebesség. Így van ez a többféle festéssel és kárpitozással rendelhető, ezáltal egyedi igényekre szabható Hawk 38 esetében is,

amelynek a végsebessége 62 csomó, vagyis 110 km/h-val is hasíthatunk vele a vízen.

A Sunseeker új hjója majdnem tizenkét méter hosszú, bőven akad tehát hely a fedélzetén. Az elején kényelmesen elterülve lehet napozgatni, mögötte egy U alakú ülőrész kapott helyet, ahol tökéletes szabadtéri vacsorahelyszínt lehet kialakítani. Mindemellett természetesen a kormány mögött is találhatunk még kényelmes ülőhelyeket a fedélzeten, míg alul egy jól felszerelt fürdőszoba lapul.

Érdekesség, hogy a Sunseeker luxusjachtjai 1999 óta több James Bond-filmben is felbukkantak már. A 007-esnek tehát bejöttek a korábbi modellek, valószínűleg ezzel az új csónakkal sem lehet mellényúlni.

Ha nem a teljesítmény számít, akkor pedig itt van ez:

(Képek: Sunseeker)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom