Close
Napjaink egyik legnagyobb színészével és teniszezőjével hívogat magához Svájc

Napjaink egyik legnagyobb színészével és teniszezőjével hívogat magához Svájc

Roger Federerről nemrég megírtuk, hogy országa hivatalos márkanagykövetének nevezték ki, ám a történetnek akkor nem lett vége, a Svájcot népszerűsítő kampányhoz most kapott maga mellé egy szintén világhírű társat is. 

Federer partnere nem más, mint Robert De Niro: a színészóriás és a teniszlegenda egy másfél perces csipkelődős reklámfilmben beszélget a – De Niro szerint – túl tökéletes alpesi országról, miközben egyikük Zermattban, másikuk pedig New Yorkban tartózkodik.

“Nagy rajongója vagyok, így el sem hittem, hogy igent mondott a kampányra” – nyilatkozta Federer, aki régóta rendszeresen kiáll hazája mellett. Úgy véli, a világjárvány időszakában nincs kézenfekvőbb választás Svájcnál, ha utazásról van szó. Az országot egy hét alatt fel lehet fedezni, míg ezzel szemben Ausztrália vagy Amerika többhetes ott tartózkodást igényel. Svájcra elég egy-két hét és máris teljes képet kaphat a turista a meseszép alpesi vidékről, miközben négy különböző nyelvet és négyféle kultúrát ismerhet meg.

A svájci Alpok csodálatos hegyvonulatai sok száz kirándulóutat rejtenek, melyek apró falvak mellett is elhaladnak. Ezeken a világvégi kis településeken könnyen érezhetjük azt, hogy megállt az élet. A kristálytiszta levegő, a csípős hideg, a romantikus táj pedig igazán csábító azok számára, akik elszöknének a világ elől, elcsendesednének a mindennapok zsivajában. Összeállításunkban hat olyan hegyvidéki falut mutatunk be, ahová minden gondolkodás nélkül elindulnánk.

(Forrás: CN Traveller, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott járványügyi korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom