A svédasztalos vendéglátás a leggyakoribb módja a szállodákban történő étkezéseknek, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, sőt számos étterem is kínál korlátlan fogyasztás mellett büféasztalos étkezést. Vannak azonban olyan ételek, amelyeket nem érdemes választanunk. Mutatjuk, melyek lehetnek ezek.
De nemcsak a svédasztalos fogások miatt kaphatunk ételmérgezést, hanem őrült TikTok-trend miatt is. Ha viszont nyaralás közben szeretnénk csökkenteni a kockázatot, ezekbe az országokba semmiképpen se utazzunk.
(Forrás: The Daily Meal, fotók: Getty)
étterem | nem ajánlott | fogyasztani | soha | svédasztal | választani
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!