Óriási szabadtéri bárrá alakul Svédország ezen a nyáron

A svéd turisztikai hivatal arra buzdítja az utazókat, hogy kóstolják körbe az országot a varázslatos természeti szépséggel körülvett koktélbárokban.

Persze ne a Mojitók és Bloody Maryk bárhol fellehető franchise-ízeire számítsunk, a lényeg ugyanis az, hogy a vendégek a helyben, vadon termő növényeket ízlelhessék meg, és ha kedvük tartja, saját kezükkel készítsék el az egyedi italokat.

A padok és asztalok június 15-től bukkannak fel a természet lágy ölén, amelyből jelenleg tizenhárom helyszínre lehet időpontot foglalni.

A receptek kidolgozásában négy italszakértő működött közre, hogy garantálja, az ország különböző részei képviseltetik magukat az ízvilágban.

Íme, a helyszínek:

Arjeplog, Svéd Lappföld
Liehittäjä, Svéd Lappföld
Orbaden, Gävleborg
Grövelsjön, Dalarna
Utö, Stockholm szigetei
Göta-csatorna, Nyugat-Svédország
Ramsvik, Nyugat-Svédország
Asa, Småland
Stufvenäs, Småland
Salthamn, Gotland
Vånga, Skåne
Ven, Skåne
Ormanäs, Skåne

A különböző svéd régiók nevei talán nem mindig csengenek ismerősen, de úgy tűnik, ez még mindig kisebb probléma, mint ennek az ellenkezője. Ami viszont biztos, hogyha Svédországban járunk, ebből az italból nem lesz hiány.

(Forrás: Travel Awaits, képek: Jonas Eltes & Victor Falk, Linnea Isaksson, Staffan Michelson, Tobbe Nilsson/Visit Dalarna, Jonas Ingman, August Dellert, Rickard Cullefors, Karl Melander, LWimages/Visit Sweden)

ital | bár | vadvirágok | kóstoló | szabadtéri | svédország

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Kulisszák mögött: megnéztük hogy készülnek a prémium bútorok
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom