Az előkészítés kilencven százalékban felel azért, hogy örömmel főzzünk otthon – vallják a szakácsok, akik szerint ennek köszönhetően jelentősen meg tudjuk könnyíteni saját dolgukat. Ha ugyanis az általuk alkalmazott praktikákat bevezetjük a napi gyakorlatba, még egy extra edzésre vagy egy kis délutáni szunyára is marad időnk.
A rizottó Olaszország egyik ikonikus étele, amely számos változatban elkészíthető. Az étel tökéletes állagának elérése azonban korántsem olyan egyszerű feladat, mint az elsőre gondolnánk. Összegyűjtöttünk nyolc alapszabályt, amit mindenképpen érdemes betartani.
(Fotók: Getty Images)
konyha | lista | tipp | hatásos | szakács
Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!