Close
Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Sok hasznos utazási tanácsot találhatunk a TikTokon, például Esther, a KLM utaskísérője is rendszeresen oszt meg frappáns tippeket.

Az egyik klipjében hat apró trükköt mutat be, amelyek bárkinek jól jöhetnek, ha szállodában tölti az éjszakát. Ezek közül talán a cipős a legérdekesebb. Azt ajánlja ugyanis, hogyha feledékenyek vagyunk, tegyük a cipőnket a széfbe. Persze ennek csak akkor van értelme, ha más dolgokat is tárolunk ott, ezzel a lépéssel ugyanis biztosíthatjuk, hogy semmit nem fogunk otthagyni, amikor kicsekkolunk mert a cipőért mindenképpen be kell nyúlnunk.

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Aki a higiénia miatt aggódik, Esther annak is szolgál megoldással: megmutatja, hogy az eldobható zuhanysapkából remek cipőcsomagoló válhat, és beletehetjük a hírhedt baktériumtanyának számító távirányítót is. Ő is megosztja a vállfatrükköt, amiről korábban mi is írtunk, és elmondja, mit kell tenni, ha nem jó a konnektorba a telefontöltő. Ezt a problémát egy USB-kábellel oldhatjuk meg, amit a TV-hez lehet csatlakoztatni.

Van, ahol a villanyt a szobakulcsként szolgáló kártya bedugásával kapcsolhatjuk fel, de ehhez valójában bármilyen más plasztikkártyát használhatunk, például bankkártyát vagy személyit, ha valamiért akkor is szeretnénk égve hagyni a villanyt, ha kimegyünk a szobából.

Mielőtt szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned, itt pedig több utazási praktikát is találsz légiutas-kísérőktől, pilótáktól és ingázóktól.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images)

utaskísérő | tippek | utazás | trükkök | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom