Wellnessre váltható a hulladék ebben a hotelben

Egy kaliforniai, Yosemite Nemzeti Park mellett található szálloda szeretné megajándékozni az önkénteseket, akik részt vesznek a park évente esedékes takarításában.

A Rush Creek Lodge and Spa a szeptember 20. és 24. között zajló szemétszedésre jelentkezőknek ingyenes magnéziumos lábfürdőt kínál a spa luxus szabadtéri társalgójában, és az önkéntesek a Spa Yosemite ihlette kényelmi szolgáltatásait is élvezhetik.

A Yosemite Facelift-projektet húsz évvel ezelőtt a Yosemite hegymászó szövetség) hozta létre, aki idén részt venne, annak szeptember 11-ig online kell regisztrálnia.

A park megtisztítása után az önkéntesek gránit vízeséses ásványi pezsgőfürdőben, függőágyban és meleg kőágyban is lazulhatnak, bónuszként pedig tíz százalékos kedvezményt kaphatnak a szolgáltatásokból hétköznapokon szeptember 4. és október 5. között.

A kora ősz egyébként is a legjobb időszak a Yosemite meglátogatására, ilyenkor kellemesebb az időjárás és kisebb a tömeg.

Nemcsak ide lehet viszont önkéntesnek jelentkezni, a Nemzetipark-szolgálat weboldalán folyamatosan frissül az aktuális események listája.

A nemzeti parkok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy az ember feltöltse a lelkét és a tüdejét: íme, hat csodálatos helyszín Európából.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Rush Creek Lodge, Getty Images)

 

takarítás | szemétszedés | önkéntesség | wellness | Yosemite Nemzeti Park

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom