Close
Ilyet se mindennap látni: színes videón az 1945-ös New York!

Ilyet se mindennap látni: színes videón az 1945-ös New York!

Nem elég csak egyszer megnézni.

Az Amerika Neked Facebook-oldalán láttuk meg ezt a magával ragadó videót az 1945-ös New York-i mindennapokról. A minőségében feljavított, színes felvétel pazarul adja vissza a kor hangulatát, a közel ötperces (idő)utazáson még a város zajait is hallani!

Ha még időutaznál New Yorkba, ezt ajánljuk: az 548 óra New Yorkban oldalán találtuk ezt a pazar felvételt (színesben!) arról, milyen volt az élet a világ fővárosának utcáin 1911-ben.

(Fotó: Getty Images)

usa | feljavított | new york | színes | hangulat

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram