Close
Így nézhetsz otthonról színházi előadásokat az ünnepek alatt

Így nézhetsz otthonról színházi előadásokat az ünnepek alatt

Karácsonytól év végéig színvonalas darabokat közvetít a SzínházTV.

Az előadásokat mindenki a saját ünnepi menetrendjéhez igazítva nézheti meg, hiszen a közvetítések mindennap este hét órától másnap este tizenegy óráig elérhetőek. A jegyek ajándékként is megvásárolhatók, de a nagy érdeklődésre való tekintettel csupán korlátozott számban kaphatók.

December 24-én a Budaörsi Latinovits Színház előadásában látható A Négyszögletű kerek erdő, a mesejátékot követően másnap az Orlai Produkciós Iroda és a Füge produkció a Párterápiá-t állítja színpadra, míg december 26-án a Játékszín jóvoltából A szőke ciklon lesz műsoron. A további decemberi programokról (többek között a december 28-ai Bocs, félrement című előadásról, vagy a december 30-ai Figaro házasságáról) a SzínházTV oldalán ide kattintva lehet tájékozódni.

A november 12-én, az Egy őrült naplója című darabjával debütált SzínházTV azzal a céllal indult, hogy eljuttassa a magyar színházi élményt mindazok számára is, akik nem tudják a helyszínen megtekinteni az adott előadást. Megteremti a lehetőséget, hogy a darabokat otthon, 4K HD minőségben, élőben, online élvezhesse a néző. A SzínházTV oldalán nyomon lehet követni az aktuális előadások közvetítésének időpontjait, továbbá különböző tartalmak olvashatók a darabokról, a színészek életpályájáról, és vannak ajánlók is. A produkciókat csütörtökönként élőben közvetítik, utána 24 órán keresztül még elérhetővé válik az adott előadás. A közvetítések alatt a SzínházTV háziasszonya Kovács Patrícia, aki minden csütörtök este élőben jelentkezik a helyszínről.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Juhász G. Tamás, Takács Attila, Borovi Dániel)

kultúra | streamünnep | színház | közvetítés | karácsony

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram