Close
Így nézhetsz otthonról színházi előadásokat az ünnepek alatt

Így nézhetsz otthonról színházi előadásokat az ünnepek alatt

Karácsonytól év végéig színvonalas darabokat közvetít a SzínházTV.

Az előadásokat mindenki a saját ünnepi menetrendjéhez igazítva nézheti meg, hiszen a közvetítések mindennap este hét órától másnap este tizenegy óráig elérhetőek. A jegyek ajándékként is megvásárolhatók, de a nagy érdeklődésre való tekintettel csupán korlátozott számban kaphatók.

December 24-én a Budaörsi Latinovits Színház előadásában látható A Négyszögletű kerek erdő, a mesejátékot követően másnap az Orlai Produkciós Iroda és a Füge produkció a Párterápiá-t állítja színpadra, míg december 26-án a Játékszín jóvoltából A szőke ciklon lesz műsoron. A további decemberi programokról (többek között a december 28-ai Bocs, félrement című előadásról, vagy a december 30-ai Figaro házasságáról) a SzínházTV oldalán ide kattintva lehet tájékozódni.

A november 12-én, az Egy őrült naplója című darabjával debütált SzínházTV azzal a céllal indult, hogy eljuttassa a magyar színházi élményt mindazok számára is, akik nem tudják a helyszínen megtekinteni az adott előadást. Megteremti a lehetőséget, hogy a darabokat otthon, 4K HD minőségben, élőben, online élvezhesse a néző. A SzínházTV oldalán nyomon lehet követni az aktuális előadások közvetítésének időpontjait, továbbá különböző tartalmak olvashatók a darabokról, a színészek életpályájáról, és vannak ajánlók is. A produkciókat csütörtökönként élőben közvetítik, utána 24 órán keresztül még elérhetővé válik az adott előadás. A közvetítések alatt a SzínházTV háziasszonya Kovács Patrícia, aki minden csütörtök este élőben jelentkezik a helyszínről.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Juhász G. Tamás, Takács Attila, Borovi Dániel)

FOLYTASD EZZEL
Tíz program, amit látni kell a 2022-es Bartók Tavasz most bejelentett programjából
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom