Close
Törökországba repítette a TEK mentőcsapatát a Wizz Air

Törökországba repítette a TEK mentőcsapatát a Wizz Air

Speciális felszereléseket is vittek. 

A Wizz Air február 7-én, kedd este egy húsz fős mentőcsapatot szállított az erős földrengések sújtotta Törökország egyik városába, Adanába.

A személyszállító Airbus A321neo repülőgépen a Terrorelhárítási Központ speciális mentési egysége utazott.

Az orvosokból és alpintechnikában jártas, felkészült szakemberekből álló csoport a helyszínre érkezve csatlakozik a mentési munkálatokhoz, hogy speciális felszereléseikkel és tudásukkal segítséget nyújthassanak a rászorulóknak.

A légitársaság repülőgépe február 7-én, kedd este nyolc óra után hagyta el Budapestet, majd éjfél után sikeresen vissza is érkezett a budapesti repülőtérre.

A földrengés sújtotta Törökország megsegítésére az utóbbi napokban jelentős humanitárius összefogás valósult meg, amelyet a légitársaság is támogat a rendelkezésre álló erőforrásaival.

Te is segítenél? Itt összegyűjtöttük, milyen formában teheted meg.

(Fotók: Getty Images)

törökország | TEK | wizz air | terrorelhárítási központ | földrengés

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom