Close
Jönnek a lagzik, mehetnek a nászutak! Itt töltsd a mézesheteket!

Jönnek a lagzik, mehetnek a nászutak! Itt töltsd a mézesheteket!

Összeállításunkban csupa olyan helyet mutatunk, amely a földi paradicsom lehet a nászutasoknak.

Francia Riviéra

Dél-Franciaország tengerpartja mesébe illő úti cél lehet a friss házasok számára, ráadásul akár autóval is bebarangolható, ezért minden éjjel új városban hajthatják álomra a fejüket a szerelmesek.

Nizza festői óvárosa mellett érdemes ellátogatni Éze dimbes-dombos középkori falujába, fel lehet keresni a híres Casino de Monte-Carlót is.

Amszterdam

Amszterdam a bájos csatornáival, hangulatos szállodáival ideális célpontja lehet egy kulturális programokban gazdag nászútnak.

A híres Van Gogh Múzeum életre szóló élményt kínálhat a műkedvelőknek, akik pedig egy igazán ikonikus helyen töltenék a mézesheteket, szobát foglalhatnak a gyönyörűen felújított Pulitzer Amsterdamban is.

Cancún

Cancún lenyűgöző strandjai Mexikó luxus-üdülőhelyeinek számítanak, ahol magas fokon lehet űzni a stresszmentes nyaralást.

A természet szerelmesei bálnafigyelésre is mehetnek, vagy snorkelezhetnek Cancún közelében.

Folyami hajókázás Európában

A folyami hajózás hatalmas előnye,

hogy mindennap új, izgalmas folyóparti várost fedezhetünk fel úgy, hogy nem kell újra és újra csomagolnunk, autóba ülnünk és vezetnünk.

Az út során megismerhetjük Európa kulturális életének esszenciáját, bejárhatók középkori falvai, történelmi metropoliszai és romantikus borvidékei.

Németország ékszerdobozai

Németország lélegzetelállító kastélyaiban barangolva és ódon kisvárosainak utcáin bóklászva bárki könnyedén úgy érezheti, visszarepült az időben.

A nosztalgiára vágyóknak tökéletes úti cél lehet a bajorországi Neuschwanstein kastély, amely egykoron királyi szállás volt, de a régióban több olyan történelmi szempontból fontos kastély is megtalálható, amely ma szállodaként funkcionál. Érdemes megtekinteni Rothenburg mesefalvát, Baden-Baden fürdővárosát, ha pedig nagyvárosi forgatagra vágyunk, Berlin vagy München nyüzsgése a nekünk való.

A hátizsákos utazás lehetővé teszi, hogy felfedezzünk, rácsodálkozzunk, kikapcsolódjuk, közben pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodjunk. Mutatjuk azt a hét túraútvonalat, amely lélegzetelállító ösvényeken vezet keresztül!

(Fotók: Getty Images)

utazás | tipp | úti cél | nászút

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram