Close
A tökéletes glampingélményhez közelít ez a tavasszal nyitó luxustábor

A tökéletes glampingélményhez közelít ez a tavasszal nyitó luxustábor

Utah sivataga és az ottani megkapó környezet mindig vonzó alternatíva, 2020 áprilisától pedig még egy okot tudunk mondani, amiért érdemes lesz bevállalni egy kalandot.

Ez pedig a luxushoteleiről ismert Aman-csoport következő nagy projektje, amely egészen izgalmas glampingélményt ígér.

A Camp Sarika különleges sziklaalakzatok szomszédságában tíz gyönyörű sátorral nyit majd meg Canyon Pointnál. Egészen elképesztő körülmények várnak a sivatag vadságát és a szálláshely kényeztetését egyszerre keresőkre: valamennyi sátorban privát medence, bár, tűzrakó, nappali, egy vagy két hálószoba és saját terasz is helyet kap, hogy ötcsillagos szolgáltatásban részesüljön a vendég.

A Luxury Frontiers által tervezett sátrak továbbviszik az Amangiri lakosztályainak örökséget, azaz tágasak és letisztultak, továbbá királyi bánásmódban részesítik átmeneti lakóikat.

A lokáció sem mindennapi: tökéletes kilátás nyílik Utah ikonikus sivatagi szikláira, illetve a táborral szomszédos nemzeti parkok változatos tájaira.

A tíz vászontetős sátor egyike a Selldorf Architects által tervezett főpavilon, amelyben éttermet, lounge-okat és két wellnessrészleget rendeztek be, továbbá uszodát és jacuzzit is találni benne. Maga a tábor egyébként nagyjából harmincperces gyalogtúrára fekszik a Hotel Amangiritől, szóval akinek egy ponton elege lesz a körülményekből, könnyedén visszarázódhat a klasszikus szállodai mindennapokba.

Szolgáltatások sorából lehet választani: felfedezőtúrákat szerveznek a környék titokzatos kanyonjaihoz és élénk színű szikláihoz, lehet hegyet mászni, a homokdűnék között trappolni, lovagolni, elmerülni a helyi indián kultúrában, valamint esténként naplementét csodálni és csillagászattal bíbelődni. A nyugalmasabb programokra vágyóknak pedig jóga- és meditációs órákat tartanak ebben a meglehetősen intim környezetben.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Acquiremag)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom