Close
Ezzel a jachttal hódítja meg Tom Brady a Bahamákat

Ezzel a jachttal hódítja meg Tom Brady a Bahamákat

A Tampa Bay hátvédje csupán néhány hónapig élvezte elegáns Wajer 55S jachtját, máris egy nagyobbra váltott.

Tom Brady ikonikus sportoló, tudjuk azonban róla, hogy nem veti meg a luxuscikkeket sem. Most egy élő videóban beszélt arról, hogy Wajer 55S jachtját egy sokkal nagyobb, 77-esre cseréli.

Az exkluzív holland hajómárkát a szupersztár tette ismerté az Egyesült Államokban, a márka iránti rajongását pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hetedik Super Bowljának megnyerését követően ajándékozta meg magát az új jachttal.

A hatmillió dolláros jacht kilenc vendég fogadására képes és kilencszáz lóerős Volvo Penta IPS motorral van ellátva.

A sportoló azt tervezi, hogy egynapos és hétvégi kirándulásokra is használja majd az új jachtot. Elsősorban Florida keleti partjáról hajózik majd át családjával a Bahamákra, ahol kifejezetten sok időt szoktak tölteni.

(Forrás: RobbReport, fotók: Wajer Yachts)

tom brady | hajó | jacht | Wajer 77 | Wajer 55

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram