Close
Korábbi sztármodellel állt össze egy hazai prémium szépségmárka

Korábbi sztármodellel állt össze egy hazai prémium szépségmárka

Az Anitatoth megtalálta új arcát, és új termékkel is köszönti a téli szezont.

Az Anitatoth gazdag, természetes összetevőkből megalkotott készítményei különleges helyet foglalnak el a hazai high-end szépségápolásban. A márkában a tudatosság és az exkluzivitás találkozik, az előkelő és letisztult vonalat képviseli, alapjait az egészséges és céltudatos életmód jelenti.

Sokáig kutatott nagykövete után, aki olyan tökéletes eleganciával képviseli a márkát, mintha csak ebbe a természetes, kifinomult világba született volna.

Így lett a kiválasztott Tombor Nelli, modell és séf, aki maga is szenvedéllyel érdeklődik az egészséges életmód iránt.

A korábbi sikeres modellel – akitől szerintünk nagyon sokat lehet tanulni – mi is készítettünk interjút, amelyben többek között mesél a főzésről, az inspirációról, arról, hogy mit jelent neki New York (itt azt is megírta a Roadsternek, el lehet-e búcsúzni tőle), és milyen szerepet tölt be az életében az utazás.

Az együttműködést még izgalmasabbá teszi, hogy az Anitatoth legújabb kampányfotóit Nelli férje, Tombor Zoltán fotográfus készítette. “Az ötletem az volt, hogy olyan igazi és életszerű képeket csináljak Nelliről, melyek nem a porcelánra retusált, tökéletes arcot favorizálják, hanem ennél egy valóságosabb, a viszonyunknak is köszönhetően személyesebb megjelenést tükröznek. Hiteles, egészséget sugárzó és minél inkább Nelli személyiségét hangsúlyozó fotókat szándékoztam készíteni, igazi érzelmekkel és ráncokkal” – mondja Tombor Zoltán.

A nemzetközi élvonalba tartozó, patinás magazinoknak dolgozó fotográfussal is leültünk már beszélgetni, méghozzá főként a Supernation névre keresztelt bookazinja kapcsán.

Kiegyensúlyozó szappan

Az új kampány mellett vadonatúj termékkel is bővül az Anitatoth világa. Ez a Kiegyensúlyozó szappan ucuuba vajjal, amely szintén egy gazdag összetevőjű bőrvitalizáló – olyan aromák összekacsintásával, mint a fahéjlevél, a kardamom, az édesnarancs, a szegfűszeg és gyömbér. Antioxidánsokban és vitaminokban bővelkedő, tápláló és ápoló szappan, mely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben elősegíti a bőr természetes megújulását, és bársonyos végeredményt hoz. Újdonságként – karácsonyi kiadásban – kapható a szappantartó is, amely az eleganciát egyesíti a kézművesség mesterségbeli tudásával, és amelyet a márka formavilágához igazodva Ruzicska Tünde kerámiaművész alkotott meg.

Az Anitatoth a következő hónapokra is tartogat újdonságokat. A tudatosság fogalma – amely a márkanagykövet és az alapító számára is meghatározó – hamarosan az újrahasznosítható csomagolás bevezetésével is jelentkezik, 2021 elején pedig arcápolási termékpaletta darabjai sorakoznak fel az ikonikus Chocolate és Sweet Lavender testápolók, valamint a Kiegyensúlyozó szappan mellé.

Az Anitatoth termékei a kevesebb több jegyében formálódtak meg. Kiemelkedő minőségű, organikus összetevőket tartalmaznak, a természet nagyvonalú ajándékait, melyek egyszerűen segítenek hozzá a ragyogó, hidratált bőrhöz és kiegyensúlyozottság kényelméhez. Egy jól követhető, minimalista szépségrutin és épp annyi jótékony hatás, amelyre az ideális bőrápoláshoz szükség van.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dasha Dean, Molnár Dani, Tombor Zoltán)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom