Close
Új légitársaság érkezik Budapestre

Új légitársaság érkezik Budapestre

Könnyebb lesz eljutni Nagy-Britanniába.

A népszerű brit utazásszervező cég, a TUI Airways bejelentette 2024-es nyári menetrendjét, amelyben 1,1 millióval 10 millió fölé növeli az Egyesült Királyság repülőtereiről elérhető üléskapacitását. A cég több új útvonalat indít, a meglévőkön pedig növeli a járatok számát, és több új repülőt is forgalomba állít.

Budapestre két repülőtérről, Manchesterből és London-Gatwickről is el lehet majd jutni jövő nyáron.

Az első járatok már májusban elindulnak, és mindez azt is tükrözi, hogy Magyarország egyre népszerűbb a brit turisták körében.

Jövő májussal ellentétben idén nem lesz olyan egyszerű Londonban közlekedni, de szerencsére azért jó hírek is akadnak.

(Forrás: Airportal, Daily News Hungary, képek: Getty Images)

repülő | manchester | TUI Airways | budapest | london

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram