Close
Három új útvonalat is indít a Ryanair Budapestről

Három új útvonalat is indít a Ryanair Budapestről

A 2022-es nyári menetrendben több újdonságot is találunk.

A Budapest Airport a Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy több mint hatvan város érhető el közvetlenül a fővárosból, ehhez a listához pedig több új útvonal is csatlakozik a Ryanair jóvoltából.

Arról már korábban írtunk, hogy Stockholmba heti négy alkalommal (hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken) indul a 197 férőhelyes Boeing 737 MAX 8200.Emellett hamarosan további három útvonalat indít.

Budapestről a légitársaság és a szardíniai Alghero, a bulgáriai Burgasz és Varsó városába repíti az utazni vágyókat.

Burgasz
Mint az AIRportal cikkéből kiderül,vélhetően az ukrajnai járatokról kiesett kapacitás kapcsán végrehajtott újratervezés részeként kerültek be az új úti célok a menetrendbe, a szardíniai Alghero március 29-től, Varsó-Modlin pedig május 1-től lesz elérhető.
Varsó
A fapados hetente kétszer közlekedik majd a magyar főváros és Alghero között, keddenként és szombatonként az esti órákban repül a szardíniai városba és vissza. Varsóba heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap indul.
Itt összegyűjtöttünk néhány, Budapestről közvetlenül elérhető úti célt, ahová elrepülhetsz feltölteni a lemerült elemeket, itt pedig arról írtunk, hogy milyen népszerű nyaralóhelyekre indít járatokat Hévízről és Debrecenből a Wizz Air.
(Forrás: airportal.hu, facebook.com/budapestairport, képek: Unsplash)
budapest | Ryanair | új útvonal | budapest airport | úti cél

FOLYTASD EZZEL

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

A légi közlekedést sem kíméli az orosz mozgósítás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom