Close
Már csak néhány nap, és újra repülhetünk Budapestről Dubajba az Emiratesszel

Már csak néhány nap, és újra repülhetünk Budapestről Dubajba az Emiratesszel

Október 21-től beindul a társaság.

A légitársaság hetente két alkalommal, szerdánként és szombatonként indítja újra a két város között közlekedő járatait. A Boeing 777-es Dubajból helyi idő szerint reggel 8:45-kor száll fel, és magyar idő szerint 12:40-kor landol a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Budapestről délután négy órakor indul, és aztán 23:20-kor érkezik meg az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába.

Október 25-étől átállnak a téli menetrendre, vagyis Budapestről 15:10-kor száll fel a gép, míg visszafelé reggel 8:40-kor indul. A járatra Economy és Business osztályokra lehet jegyet foglalni.

Ami az egészségügyi szabályokat illeti, a magyar fővárosból induló járatra kizárólag érvényes, kinyomtatott, angol vagy arab nyelvű, negatív PCR-teszttel lehet felszállni.

A Dubajból Budapestre utazáskor erre nincs szükség, más indulóhelyszínek esetében a helyi szabályozások vannak érvényben. Az utasok a beszálláskor higiéniai készletet kapnak, és a repülés ideje alatt, továbbá a repülőtereken is kötelező maszkot viselniük.

A légitársaság közleményéből az is kiderül, hogy valamennyi, 2021. március 31-e előtt vásárolt repülőjegy esetén lehetőség van az átfoglalásra, illetve a megvásárolt, de fel nem használt jegyeknél pedig a társaság biztosítja a jegyek érvényességének további két évvel való meghosszabbítását, vagy a jegyek utazási kuponként való felhasználását.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

PCR-teszt | maszk | utazás | emirates | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ciprus elvesztette orosz és ukrán turistáit, most a zöldeket akarja megszólítani

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram