Close
Olyan reklámfilmet készített az Unicum, ami mindenkit elvarázsol

Olyan reklámfilmet készített az Unicum, ami mindenkit elvarázsol

Kedvenc hazai brandünk megint valami nagyszabásúval rukkolt elő.

A történet azokról a felemelő pillanatokról szól, amelyek fontos mérföldkövet jelentenek életünkben. A készítők szerint a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy miként lehet ismét a márka történetéhez és kulturális jelentőségéhez méltó, ugyanakkor újszerű vizuális megoldásokkal bemutatni Magyarország talán legismertebb, tradicionális italát.

Az 1900-as évek elején megjelenő plakát, amelyen egy víz alól felbukkanó szakállas figura a jól ismert magyar gyomorkeserűre mosolyog, a mai napig egyet jelent a márkával, amely

reklámjaiban azóta is a komolyságot és könnyedséget ötvözi.

Az évek során idézték már meg az elmúlt több mint két évszázad hőskorszakait, az Unicum szlogenjei és reklámjai gyakorlatilag a popkultúra részeivé váltak, és szerepelt Unicum-szpotban Presser Gábor is. Ebbe a sorba kellett beilleszkednie az új reklámfilmnek.

A szpot a valóság és a képzelet határán játszódik: a különböző élethelyzetekben megjelenő ballonok azoknak a meghatározó és bensőséges életeseményeknek a lelki emelkedettségét szimbolizálják, amelyek előrevisznek bennünket, és amelyekre aztán igazán jó lesz emlékezni.

Ahogy az eddigi reklámoknál, úgy a mostani produkciónál is kiemelt szempont volt, hogy a végeredmény újszerű technikai megoldásaival, grandiózus látványvilágával elbűvölje a nézőket, miközben szerethető formában közvetíti az ikonikus üzenetet és életszemléletet: Csak pozitívan!

Zwack Sándorral készült interjúnkat itt olvashatod, itt pedig az Unicum barista titkaiba pillanthatsz be.

(Forrás: Zwack Unicum)

unicum | reklám

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram