Close
Sokan már a szexet is feladnák, hogy utazhassanak

Sokan már a szexet is feladnák, hogy utazhassanak

Meglepően sokan megtennék.

Játsszunk el a gondolattal, hogy valaki felajánlja a járványügyi korlátozások azonnali feloldását, de cserébe azt kéri, mondjunk le egy számunkra fontos dologról! Ugyan sajnos nem lesz varázsütésre vége a lassan egy éve tartó rémálomnak, de a Trivagónál végeztek egy kutatást arról, mit lennének hajlandóak feladni az emberek azért, hogy egyik pillanatról a másikra visszakapják az életüket.

A szállásfoglaló oldal 2021-re tervezett utazásokkal kapcsolatos felmérésében kétezren vettek részt az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. A válaszok meglehetősen érdekesek voltak: az amerikaiakról például kiderült, annyira kétségbe vannak esve az utazás hiánya miatt, hogy kvázi bármit megtennének, csak mehessenek már végre valahová.

Minden ötödik válaszadó eldobna egy számára fontos dolgot azért, hogy rögtön útra kelhessen; huszonöt százalékuk az összes megtakarítását feladná, majdnem minden második megkérdezett pedig egy azonnali vakációért még a munkahelyén is felmondana.

A kétségbeesés mértékét leginkább az mutatja meg, hogy a megkérdezett amerikaiak harmincnyolc százaléka egy évig nem szexelne, ha most elutazhatna.

A felmérésból az is kiderült, hogy az amerikaiak nyolcvanegy százaléka az utazás hiányát nevezte meg a világjárvány legrosszabb hatásának.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előnyt fog élvezni, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Egy covidosa sem volt ennek a mesebeli szigetnek, aztán leszállt egy repülőgép
Özönlenek a látogatók ebbe a parkba, úgyhogy sorsolni kell a helyeket
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom