Close
Sokan már a szexet is feladnák, hogy utazhassanak

Sokan már a szexet is feladnák, hogy utazhassanak

Meglepően sokan megtennék.

Játsszunk el a gondolattal, hogy valaki felajánlja a járványügyi korlátozások azonnali feloldását, de cserébe azt kéri, mondjunk le egy számunkra fontos dologról! Ugyan sajnos nem lesz varázsütésre vége a lassan egy éve tartó rémálomnak, de a Trivagónál végeztek egy kutatást arról, mit lennének hajlandóak feladni az emberek azért, hogy egyik pillanatról a másikra visszakapják az életüket.

A szállásfoglaló oldal 2021-re tervezett utazásokkal kapcsolatos felmérésében kétezren vettek részt az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. A válaszok meglehetősen érdekesek voltak: az amerikaiakról például kiderült, annyira kétségbe vannak esve az utazás hiánya miatt, hogy kvázi bármit megtennének, csak mehessenek már végre valahová.

Minden ötödik válaszadó eldobna egy számára fontos dolgot azért, hogy rögtön útra kelhessen; huszonöt százalékuk az összes megtakarítását feladná, majdnem minden második megkérdezett pedig egy azonnali vakációért még a munkahelyén is felmondana.

A kétségbeesés mértékét leginkább az mutatja meg, hogy a megkérdezett amerikaiak harmincnyolc százaléka egy évig nem szexelne, ha most elutazhatna.

A felmérésból az is kiderült, hogy az amerikaiak nyolcvanegy százaléka az utazás hiányát nevezte meg a világjárvány legrosszabb hatásának.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előnyt fog élvezni, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

(Forrás: Matadornetwork, fotók:  Pixabay)

hiány | járvány | feladnád | utazás | felmérés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram