Close
Valami ilyesmi lehet a felejthetetlen szilveszteri éjszaka

Valami ilyesmi lehet a felejthetetlen szilveszteri éjszaka

A világ fővárosában.

Minden újévi visszaszámlálás egyik fő helyszíne New York ikonikus Times Square-je, ahol december 31-én rendszerint a világ legnagyobb szilveszteri buliját rendezik meg.

Az Airbnb és a New York-i tőzsde (NASDAQ) kollabjának köszönhetően most egészen kivételes szilveszteri élményben lehet részük a New York-iaknak: egy átlátszó kupolában tölthetik a szilveszter éjszakát a NASDAQ székházának teraszán, miközben a pulzáló metropolisz látványában gyönyörködnek a magasból.

Idén hagyományos formájában nem tartják meg a Times Square szokásos utcabálját (virtuálisan persze igen), úgyhogy tényleg soha vissza nem térő alkalomnak tűnik ilyen körülmények között búcsúztatni az óévet.

Ám ez még mindig nem minden.

Az Airbnb egy igazi szupersztárt, Mariah Carey-t kért fel házigazdának: a világsztár énekesnő kizárólag a bérlőt köszönti egy virtuális újévi szerenáddal a minden bizonnyal felejthetetlen estén. Hogy garantáltan az legyen, bemelegítésként ötezer dollár értékű utalvánnyal is meglepik a szerencsést, aki a 5th Avenue üzleteiben vagy a Times Square shopjaiban vásárolhat be a parti előtt. Az egész éjszakás ott tartózkodás magában foglal egy privát séf által elkészített vacsorát is.

Nem nyereményjátékról van szó, de kizárólag New York-i lakosok foglalhatják le a december 31-i egyéjszakás kalandot, maximum két főre, huszonegy dollárért. A jelentkezési határidő december 21.

Ez is érdekelhet:

(Forrás, fotó: Airbnb)

szilveszter | buli | éjszaka | airbnb | újév

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom