Close
Velence polgármestere azokhoz fordul, akik látták a hírhedt halálugrós videót

Velence polgármestere azokhoz fordul, akik látták a hírhedt halálugrós videót

Nemrég járta be a netet az a felvétel, amelyen egy férfi egy háromemeletes épület tetejéről a csatornába ugrik az olaszországi Velencében.

Luigi Brugnaro polgármester ezúttal sem fogta vissza magát, ahogy a múltkor a vízisízőkkel kapcsolatban sem. Azt írta a Twitteren, hogy ennek a „személynek“ igazolás járna hülyeségből. Mint hozzátette, próbálják azonosítani, hogy feljelenthessék a cimborájával együtt, aki a „kretén videót készítette a közösségi médiába…“

A polgármester a videót is posztolta, amelyen látható, ahogy a boxeralsót viselő férfi hassal érkezik a csatornába. Az épülethez rendőröket küldtek, hogy kiderítsék, először is hogyan jutott be, onnan pedig fel a tetőre a „tettes“.

„Az életét kockáztatta azzal az ugrással, de ugyanakkor bűnöző is. Nem értik, hogy milyen veszélyt generálnak ebben a városban? Mi lett volna, ha épp egy hajó halad el odalent?“ mondta a polgármester, aki mindenkit arra kér, aki látta a videót, hogy segítsen azonosítani a személyt, de ne „lájkolja“ a videót a közösségi médiában, mert „a lájkokért csinálják ezeket a hülyeségeket“.

Ha Velencébe utaznánk, a holtszezon lehet a legjobb választás, de akkor is érdemes betartani bizonyos szabályokat, mert számos dologért megbüntethetnek.

(Forrás: CNN, képek: Unsplash)

olaszország | velence | ugrás | csatorna

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram