Close
Whiskyszökőkút is lesz ebben a Los Angeles-i szállodában

Whiskyszökőkút is lesz ebben a Los Angeles-i szállodában

Skóciában és Londonban bele lehetett futni már whiskyközpontú szállodákba, de úgy tűnik, ez a különleges módi meghódítja a tengerentúlt is: 2022-ben Los Angelesben megnyitja kapuit az Államok első ilyen jellegű hotele.

A névadást vélhetően nem előzte meg egy többfős grémium órákon át tartó ülése, merthogy The Whisky Hotel néven fog üzemelni – az ital nevének írásából arra is következtethetünk, hogy skót whiskyben fürödhetnek a vendégek.

A 35 millió dolláros támogatással épülő hétemeletes, 134 szobás szállodát Hollywood szívében kell majd keresni. A hotelt az iparágban jelentős tapasztalattal rendelkező, korábban Dél-Kaliforniában bárokat és éttermeket – Gaucho Grill, The Phoenix és Surly Goat – vezető Adolfo Suaya fogja irányítani.

A Whisky Hotel célja, hogy megtalálja a piaci rést az egyre inkább terebélyesedő whiskyturisztikai iparban.

Egyedülálló élményt nyújtana az ínyenceknek és az égetett szesszel csak ismerkedőknek is, ennek érdekében például érkezéskor a vendégek welcome drinket kapnak (ami nyilvánvalóan nem vodka és nem is gin), aztán Suaya jóvoltából az egész szállodában whiskyvel kapcsolatos impulzusok érik őket az illatoktól kezdve a whisky világához passzoló zenén át egészen a whiskysommelier személyre szabott ajánlatáig.

A hallban egy méretes whiskyszökőkút áll majd – mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy pontosan mit is jelenthet –, valamennyi szobában italkülönlegességekkel felszerelt minibár kap helyet, és természetesen a tetőtéren berendezendő étteremben, illetve a szálloda bárjában is kortyolgathatjuk az értékes nedűket.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom