Close
Új úti célt vett fel a kínálatába a Wizz Air

Új úti célt vett fel a kínálatába a Wizz Air

A Wizz Air Abu Dhabi járatai a jövő év elején indulnak.

2023. január 19-től heti háromszor repülnek a társaság flottájának új Airbus A321neo gépei Ankarába, keddenként, csütörtökönként és szombatonként. Jegyek már kaphatók, csak oda 149 dirhamtól (17300 forinttól)

A Wizz Air Abu Dhabival számos más úti célra is lehet már utazni a régióban,

köztük Alexandriába és a szintén egyiptomi Sohagba, a kazahsztáni Almatiba és Nur Sultanba, a jordániai Ammanba és Akabába, Athénbe, Santorinire, Bakuba, Belgrádba, Szarajevóba, a szaúd-arábiai Dammamba, Kuvaitba, a grúziai (georgiai) Kutaisibe, a bahreini Manamába, a maldív-szigeteki Malébe, az Ománban található Muscatba és Salalah-ba, Tel-Avivba, Tiranába és Jerevánba.

A légitársaság hamarosan három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábia legnépszerűbb úti céljaira is.

(Forrás: Business Traveller, képek: Unsplash, Getty Images)

 

wizz air abu dhabi | wizz air | ankara | törökország | új úti célok

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram