Close
Három új járatot indít a Wizz Air

Három új járatot indít a Wizz Air

A légitársaság hamarosan három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábia legnépszerűbb úti céljaira.

A Vörös-tenger partvidékén fekvő Dzsiddába január 10-től keddenként és szombatonként, Szaúd-Arábia több százéves múltú fővárosa, Rijádba január 9-től hétfőnként és péntekenként, a Perzsa-öbölnél található Dammámba pedig április 20-tól csütörtökönként és vasárnaponként indulnak járatok.

Ez utóbbi úti célra egyébként az ősztől már több európai városból is elutazhatunk: Bécsből szeptember 30-tól, Rómából szeptember 28-tól indulnak a gépek, Abu-Dzabiból pedig novembertől lesz elérhető az ország keleti részén fekvő város. A Wizz Air Szaúd-Arábiával még tavasszal állapodott meg a bővülésről, az ország az évtized végéig szeretné megháromszorozni az utasforgalmát.

Dzsidda

A jegyek 22250 forintnál kezdődnek,

további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók. A légitársaság arra is felhívja a figyelmet, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék és szükség esetén újítsák meg a már lejárt vagy lejáratközeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Szaúd-Arábia nemcsak a turisták felé igyekszik nyitni, de olyan monumentális építkezésbe is kezd, amilyen még nem volt a világon, és óriási változásokat tervez bevezetni az iszlám egyik szent városában.

(Forrás és képek: Wizz Air, Getty Images)

Dammám | Dzsidda | wizz air | szaud-arábia | Rijád

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom