Három új járatot indít a Wizz Air

A légitársaság hamarosan három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábia legnépszerűbb úti céljaira.

A Vörös-tenger partvidékén fekvő Dzsiddába január 10-től keddenként és szombatonként, Szaúd-Arábia több százéves múltú fővárosa, Rijádba január 9-től hétfőnként és péntekenként, a Perzsa-öbölnél található Dammámba pedig április 20-tól csütörtökönként és vasárnaponként indulnak járatok.

Ez utóbbi úti célra egyébként az ősztől már több európai városból is elutazhatunk: Bécsből szeptember 30-tól, Rómából szeptember 28-tól indulnak a gépek, Abu-Dzabiból pedig novembertől lesz elérhető az ország keleti részén fekvő város. A Wizz Air Szaúd-Arábiával még tavasszal állapodott meg a bővülésről, az ország az évtized végéig szeretné megháromszorozni az utasforgalmát.

Dzsidda

A jegyek 22250 forintnál kezdődnek,

további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók. A légitársaság arra is felhívja a figyelmet, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék és szükség esetén újítsák meg a már lejárt vagy lejáratközeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Szaúd-Arábia nemcsak a turisták felé igyekszik nyitni, de olyan monumentális építkezésbe is kezd, amilyen még nem volt a világon, és óriási változásokat tervez bevezetni az iszlám egyik szent városában.

(Forrás és képek: Wizz Air, Getty Images)

Dzsidda | Rijád | szaud-arábia | Dammám | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom