Ez a cég minden dolgozóját nyaralni viszi, hogy kipihenjék a Covid-stresszt

A cardiffi toborzó vállalat ötvenöt alkalmazottját küldi Tenerifére, hogy kipihenhessék az elmúlt évek fáradalmait.

A koronavírus világjárvány kihívások sora elé állított mindenkit, még azok számára is kimerítő volt, akik otthonról dolgozhattak. Egy Cardiffban működő vállalkozás úgy döntött, szabadságra küldi alkalmazottjait, hogy

megköszönje nekik mindazokat az áldozatokat, amiket a járvány során hoztak.

A Yolk áprilisban négy napra Tenerifére küldi mind az ötvenöt alkalmazottját, hogy kipihenhessék magukat a távmunka és a hibrid munkavégzés okozta stressz után. A nagylelkű felajánlás all-inclusive ellátást takar, ami a vállalat számára százezer fontba,

azaz nagyságrendileg 42 millió forintba kerül majd.

Nem a Yolk az egyetlen olyan vállalat, amelyik újragondolja vállalati politikáját. A Monzo digitális bank nemrégiben például bejelentette:

évente három hónap fizetett szabadságot engedélyez munkatársainak.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

covid | kiégés | home office | járvány | világjárvány

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom