Close
Óraalapú miniszobák lehetnek a megoldások törölt, lekésett járatok esetén

Óraalapú miniszobák lehetnek a megoldások törölt, lekésett járatok esetén

Egy törölt járat, lekésett gép az anyagi kiesés mellett egyéb kellemetlenségeket is okozhat. Tényleg a Duty Free–mosdó–váró háromszögben kell eltöltenünk a következő fél napot a következő gépig? Ilyen esetekre is megoldást kínál a YotelAir, ami jelenleg hat világvárosban vehető igénybe. A reptéren maradva, kényelmesen. 

Öt-hat órát még viszonylag kényelmesen el lehet tölteni egy reptéren: átnézve az üzletek kínálatát, olvasva, felfedezve egy-egy izgalmasabb építészeti megoldással operáló reptér formatervezését, figyelve a reptér népét (Távozik és érkezik itt mindenféle ember, egyre száll a sok-sok gépmadár… köszönjük, Korda György!). Hosszabb idő viszont már átcsap kellemetlenbe. Minden szék kényelmetlen, útban vannak a csomagok, illetve mindig egy szemmel figyelni kell rájuk, hamar merül a laptop, a telefon, és úgy egyáltalán, eleve stressz a várakozás és a lekésett gép/törölt járat/hosszú átszállás.

Ezen az elgondoláson indult el a Yotel szállodalánc, mely teljesen átlagos hotelei (Portótól Bostonig) mellett repülőtereken kialakított YotelAir okosszállásokkal is képviselteti magát.

Jelenleg Szingapúr, Isztambul, Amszterdam, Párizs és London repterein vannak YotelAirek , de további városokban is tervezik a nyitást.

A YotelAir-szobákat rövidtávú tartózkodásra találták ki, egytől huszonnégy óráig terjedő időszakra.

Különleges, instant szállások ezek, kifejezetten úgy tervezve, hogy egy hosszabb/rövidebb relaxálásra, egy éjszakára, pár órás felfrissülésre tökéletesek legyenek. A wifi nagyon gyors, az ágyak kényelmesek, a fürdőszobákban pedig esőztetős zuhanyt találunk.

A dizájnt a repülők első osztályának luxuskabinjai ihlették, a kis szobáknak már-már scififílingjük van. Az extrakényelmes ágyakon és fürdőn kívül dolgozóállomás is elfért, ha valaki teljes csendben látna neki a munkájának. A bónusz pedig, hogy mini edzőtermeket is üzemeltetnek, aki a pihenés előtt vagy után kicsit átmozgatná magát, megteheti.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: YotelAir)

reptéri szállás | yotel | óraalapú szállás | hotel | reptér

FOLYTASD EZZEL

Döbbenetesen hideg van Amerikában, évszázados rekordok is megdőltek

A thaiföldi vasút aranykorába repítenek ezek a vagonokból készült luxuslakosztályok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram