Close
Óraalapú miniszobák lehetnek a megoldások törölt, lekésett járatok esetén

Óraalapú miniszobák lehetnek a megoldások törölt, lekésett járatok esetén

Egy törölt járat, lekésett gép az anyagi kiesés mellett egyéb kellemetlenségeket is okozhat. Tényleg a Duty Free–mosdó–váró háromszögben kell eltöltenünk a következő fél napot a következő gépig? Ilyen esetekre is megoldást kínál a YotelAir, ami jelenleg hat világvárosban vehető igénybe. A reptéren maradva, kényelmesen. 

Öt-hat órát még viszonylag kényelmesen el lehet tölteni egy reptéren: átnézve az üzletek kínálatát, olvasva, felfedezve egy-egy izgalmasabb építészeti megoldással operáló reptér formatervezését, figyelve a reptér népét (Távozik és érkezik itt mindenféle ember, egyre száll a sok-sok gépmadár… köszönjük, Korda György!). Hosszabb idő viszont már átcsap kellemetlenbe. Minden szék kényelmetlen, útban vannak a csomagok, illetve mindig egy szemmel figyelni kell rájuk, hamar merül a laptop, a telefon, és úgy egyáltalán, eleve stressz a várakozás és a lekésett gép/törölt járat/hosszú átszállás.

Ezen az elgondoláson indult el a Yotel szállodalánc, mely teljesen átlagos hotelei (Portótól Bostonig) mellett repülőtereken kialakított YotelAir okosszállásokkal is képviselteti magát.

Jelenleg Szingapúr, Isztambul, Amszterdam, Párizs és London repterein vannak YotelAirek , de további városokban is tervezik a nyitást.

A YotelAir-szobákat rövidtávú tartózkodásra találták ki, egytől huszonnégy óráig terjedő időszakra.

Különleges, instant szállások ezek, kifejezetten úgy tervezve, hogy egy hosszabb/rövidebb relaxálásra, egy éjszakára, pár órás felfrissülésre tökéletesek legyenek. A wifi nagyon gyors, az ágyak kényelmesek, a fürdőszobákban pedig esőztetős zuhanyt találunk.

A dizájnt a repülők első osztályának luxuskabinjai ihlették, a kis szobáknak már-már scififílingjük van. Az extrakényelmes ágyakon és fürdőn kívül dolgozóállomás is elfért, ha valaki teljes csendben látna neki a munkájának. A bónusz pedig, hogy mini edzőtermeket is üzemeltetnek, aki a pihenés előtt vagy után kicsit átmozgatná magát, megteheti.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: YotelAir)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom