Close
Hatalmas változás jön az Airbnb-n, ennek sokan fognak örülni

Hatalmas változás jön az Airbnb-n, ennek sokan fognak örülni

Két országban már nem kell aggódnia annak, aki nem tudja kifizetni a szállást.

Legalábbis egyben nem áll rendelkezésére az összeg, mert a szállásfoglaló platform összefogott egy BNPL (Buy Now, Pay Later, vagyis Vedd meg most, fizess később) fizetési megoldásokat nyújtó fintech céggel, a svéd Klarnával, hogy részletfizetési lehetőséget vezessen be.

Kanadában és az Egyesült Államokban már az idén választhatják ezt az opciót a szállásfoglalók, később további országokban, így lehet, hogy nálunk is elérhetővé teszik majd a lehetőséget.

A szálláskeresők kamatmentesen, négy részletben, hat hétre tagolva tudják majd kifizetni a szállásukat, ötszáz dollár feletti foglalás esetén havi fizetési konstrukcióra van lehetőség.

Magyarországon is egyre több BNPL-szolgáltató jelenik meg, elsőként tavaly júniusban a PastPay kínálta ezt a fizetési módot, de azóta több másik szereplő is megjelent a piacon.

Az Airbnb igen nagy népszerűségnek örvend, de nem mindig itt találjuk a legjobb árakat. Ha kinéztél egy szállást, de olcsóbban szeretnéd megkapni, ez a teendő.

(Forrás: Fintech, képek: Getty Images)

részletfizetés | fizetés | szállásfoglalás | szállás | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Székesfehérváron megelégelték a tarthatatlanul magas inflációt: vasárnaptól sztrájkba kezdenek az Arconic-Köfém Kft.-nél

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram