Close
Csak egy éjszakát foglalnál az Airbnb-n az ünnepi időszakban? Van egy rossz hírünk

Csak egy éjszakát foglalnál az Airbnb-n az ünnepi időszakban? Van egy rossz hírünk

Az Airbnb szeretné megelőzni, hogy elszabaduljanak a bulik az év végén, ezért szigorítást vezet be.

Az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Portugáliában és Hollandiában nem foglalhatják le csak a december 31-i éjszakát azok, akik nem kaptak még pozitív véleményeket. A korlátozás a korábbi foglalásokra nem vonatkozik.

A bulizást egyébként már megtiltotta az Airbnb az említett országokban az idén,

miután 2020 augusztusában még csak tesztjelleggel vezette be a korlátozást az említettek közül az első kilenc helyszínen.

Az intézkedésnek köszönhetően 44 százalékkal csökkent a házibulikkal kapcsolatos panaszok száma, a tavaly szilveszterre vonatkozó szigorítás hatására pedig Nagy-Britanniában 68 százalékkal kevesebb incidens történt az előző évhez képest.

Az Airbnb-n mostmár a cég vezérigazgatójának otthonát is megtalálod, de ha egy lakás és egy hotel közül kell választanod, nem biztos, hogy az előbbivel jársz jobban.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images)

airbnb | korlátozás | szilveszter | buli

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram