Close
Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Örökre véget ért az a korszak, amikor még a bérelt lakásokban bulizó nyaralóktól voltak hangosak a lépcsőházak.

A cég ugyanis úgy döntött, hogy kedvez a házigazdáknak és szomszédaiknak, és nem szakítja meg azt a trendet, ami a járvány idején jól bevált és nagy népszerűségre tett szert a vendéglátók körében: örökre betiltja a partikat és rendezvényeket.

Az Airbnb 2019-től kezdte szigorítani a buliszabályokat, és mint írják,

a bevezetés óta 44%-kal csökkent a partikkal kapcsolatos panaszok száma.

Először csak a nyílt meghívású rendezvényeket és a „krónikus“ partiházakat tiltották be, majd végül minden rendezvényt, emellett tizenhat főben maximálta az egy házban tartózkodók számát.

Ez utóbbi korlátozást viszont most eltörölték, mint fogalmaznak, vannak olyan nagyobb házak, ahol kényelmesen elfér tizenhatnál több ember is, akik „felelősen használják a helyet, és betartják a szabályokat“.

A részeg partituristákkal nemcsak az Airbnb-nek gyűlt meg a baja, hanem ennek a népszerű nyári úti célnak is, ezért is szigorú intézkedéseket hozott.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash)

buli | rendezvény | airbnb | szabály | tilalom

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom