Close
Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Örökre véget ért az a korszak, amikor még a bérelt lakásokban bulizó nyaralóktól voltak hangosak a lépcsőházak.

A cég ugyanis úgy döntött, hogy kedvez a házigazdáknak és szomszédaiknak, és nem szakítja meg azt a trendet, ami a járvány idején jól bevált és nagy népszerűségre tett szert a vendéglátók körében: örökre betiltja a partikat és rendezvényeket.

Az Airbnb 2019-től kezdte szigorítani a buliszabályokat, és mint írják,

a bevezetés óta 44%-kal csökkent a partikkal kapcsolatos panaszok száma.

Először csak a nyílt meghívású rendezvényeket és a „krónikus“ partiházakat tiltották be, majd végül minden rendezvényt, emellett tizenhat főben maximálta az egy házban tartózkodók számát.

Ez utóbbi korlátozást viszont most eltörölték, mint fogalmaznak, vannak olyan nagyobb házak, ahol kényelmesen elfér tizenhatnál több ember is, akik „felelősen használják a helyet, és betartják a szabályokat“.

A részeg partituristákkal nemcsak az Airbnb-nek gyűlt meg a baja, hanem ennek a népszerű nyári úti célnak is, ezért is szigorú intézkedéseket hozott.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash)

tilalom | airbnb | parti | rendezvény | járvány

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram