Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Örökre véget ért az a korszak, amikor még a bérelt lakásokban bulizó nyaralóktól voltak hangosak a lépcsőházak.

A cég ugyanis úgy döntött, hogy kedvez a házigazdáknak és szomszédaiknak, és nem szakítja meg azt a trendet, ami a járvány idején jól bevált és nagy népszerűségre tett szert a vendéglátók körében: örökre betiltja a partikat és rendezvényeket.

Az Airbnb 2019-től kezdte szigorítani a buliszabályokat, és mint írják,

a bevezetés óta 44%-kal csökkent a partikkal kapcsolatos panaszok száma.

Először csak a nyílt meghívású rendezvényeket és a „krónikus“ partiházakat tiltották be, majd végül minden rendezvényt, emellett tizenhat főben maximálta az egy házban tartózkodók számát.

Ez utóbbi korlátozást viszont most eltörölték, mint fogalmaznak, vannak olyan nagyobb házak, ahol kényelmesen elfér tizenhatnál több ember is, akik „felelősen használják a helyet, és betartják a szabályokat“.

A részeg partituristákkal nemcsak az Airbnb-nek gyűlt meg a baja, hanem ennek a népszerű nyári úti célnak is, ezért is szigorú intézkedéseket hozott.

(Forrás: BBC, képek: Unsplash)

parti | járvány | szabály | airbnb | buli

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom