Idén ősztől ezek a változások lesznek az Airbnb-n

Az Airbnb még májusban kérdezte meg az utazókat, hogy milyen változásokat szeretnének látni a platformon.

Most pedig ezekre az igényekre válaszolva bevezet néhány újdonságot. Először is két szűrővel bővül a rendszer: az egyik segítségével a vendégek king-size, vagyis nagyméretű ágyakra kereshetnek,  a másikkal pedig azokra a lakásokra, ahová kisállatot is lehet vinni. Ez a funkció egyébként egyszer már létezett, de 2021-ben visszavonták, hogy aztán most a nagy érdeklődésre való tekintettel visszakerüljön a menübe.

Felmerült az a kérés is, hogy a cég ellenőrizze jobban a kiadó ingatlanokat, hogy megelőzze az átveréseket. Ennek eleget téve az oldalra feltöltött lakásokat az ingatlanadatok valamint élő fotók és videók segítségével ellenőrzik, hogy

a vendégeknek ne kelljen aggódniuk amiatt, hogy egy hirdetés hamis, vagy egy ház nem ott található, ahová meghirdették."

Ha a lakással minden rendben, ezt egy ikon jelzi majd. A rendszert 2024 elejétől vezetik be Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Britanniában, Franciaországban és Ausztráliában.

Az Airbnb-t korábban gyakran kritizálták amiatt, hogy csak a foglalás legutolsó lépésénél derültek ki az addig rejtve maradó költségek, így mostmár rögtön az első lépésnél látható, hogy mennyibe is fog kerülni valójában a szállás.

Bár az Airbnb mint olcsó szálláslehetőséget kínáló platform híresült el, bizonyos körülmények között jobban járhatunk, ha hotelt bérlünk.

(Forrás: The Street, képek: Unsplash)

változások | airbnb | szállás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom